Haydi Fenerbahçe

Haydi Fenerbahçe

İşte Fenerbahçe'nin, yarın deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla yapacağı maçtaki muhtemel 11'i...

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, maçın oynanacağı Philips Stadı'nda teknik direktör Arthur Zico yönetiminde yaklaşık 1 saat 10 dakika süren bir antrenman gerçekleştirdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra, kafile ile Eindhoven'a gelenlerin de izlediği antrenmanı, kale arkası tribününe alınan çok sayıda taraftar da tezahüratlar eşliğinde takip etti.

ÖNDER'İN YERİNE GÖKHAN'I DENEDİ


 Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, ligde Konyaspor ile yaptıkları son maçta Önder'in yerine savunmanın sağında görevlendirdiği Gökhan'ı, bu akşamki çalışmada da denedi. Isınma çalışmalarının ardından yedeklere sarı yelek giydiren Brezilyalı teknik adam, Önder'i de yedek grup içine dahil etti. Duran toplara karşı kale önü organizasyonları deneyen sarı-lacivertliler, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Brezilyalı teknik adam çift kale maçta daha sonra aslarla yedekleri karıştırdı. Sakat olan Kezman'ın yokluğunda yarınki mücadelede Semih'in forma giymesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Zico'nun, PSV Eindhoven maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih.

Philips Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Howard Webb yönetecek. Webb'in yardımcılıklarını ise Philip Sharp ve Darren Cann yapacak.

A.A.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.