Havalar ısınıyor

Havalar ısınıyor

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre sıcaklık, yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak.

    Sıcaklık, yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak. Yağışlar, Edirne, Çanakkale ile Marmara`nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya çevresinde yer yer etkili olacak. 

 
   Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye`nin batısı ile zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Erzurum çevrelerinin hafif kar yağışlı, öğle saatlerinden itibaren Edirne, Çanakkale ve Kuzey Ege kıyıları ile akşam ve gece saatlerinde Marmara`nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya`nın batı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Balıkesir`in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçeleri ile Aydın`ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


 
   İstanbul’da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara bölgesi parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale ile Balıkesir`in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.