Gözlemlenecek, yeterli görülmezse ocak ayında ayrılık yaşanabilir

Gözlemlenecek, yeterli görülmezse ocak ayında ayrılık yaşanabilir

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bazı isimleri kullanmakta ısrar ediyor Dele Alli tecrübeli teknik adamlardan biri Yetersiz görülen isimler...

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bazı isimleri kullanmakta ısrar ediyor Dele Alli tecrübeli teknik adamlardan biri Yetersiz görülen isimler... İngiliz futbolcuyu 11 yaşındaki Ismael'in ardından Şenol Güneş oynadı. Ancak Dele Alli, ancak her zaman beklentilerin altında kaldı. Hocasıyla görüşüp ona "beni sol kanattan vur" demesine rağmen bu alanda istediğini veremedi. Şenol Güneş, Dele Alli'nin antrenman performanslarını milli takım tatilinde, muhtemelen Ocak'ta yetersiz görürse izlemeyecek. Şenol Güneş ve yardımcılarının her zaman Beşiktaş futbol takımı oyuncusu Nevzat Demir tesisine gittiği söyleniyor Tatilde bile çalışmaktan vazgeçmeyen siyah beyazlı ekiplerin tüm maçları izlediği ve detaylı bir şekilde analiz ettiği biliniyor. Teknik Şef Şenol Güneş astekbet ve ekibi bu analizleri yaptıktan sonra tam bir transfer  yol haritası çıkarılacak. Siyah beyazlı ekip, sportif direktör Ceyhun Kazancı ve yöneticilerin talepleri doğrultusunda transferde tespit edilen eksiklikleri takviye için görüşecek. . Maç sonrası analizin ardından takımda kötü performans gösteren bazı oyuncuların ayrılması da planlanıyor. Şenol Güneş'in, Antalya'daki kampın ardından takıma katılmayı düşünmediği oyuncuların isimlerini Ceyhun Kazancı'ya devretmesi bekleniyor.Beşiktaş'ın eski yıldızı John Carew, yolsuzluk suçlamalarını kabul etti. Norveçli yıldız 14 ay hapis ve 45 bin sterlin para cezasına çarptırıldı. Carew, gelirini yanlışlıkla Oslo Bölge Mahkemesine açıklamadığı için vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eski forvet  ayrıca memleketi Norveç'te toplam 456.264 £ (5.4 milyon NOK) tutarında vergi kaçırmaktan 45.353 £ (540.000 NOK) para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, eski Premier Lig yıldızının kasten vergi kaçırdığını tespit ederse, Carew'in cezası iki katına çıkarılabilir. Norveçli aktör daha önce Norveç Vergi Dairesi tarafından dolandırıcılıkla suçlandığını kabul ederken, avukatı Berit Reiss-Andersen, Carew'in vergi kaçakçılığını kabul astekbet giriş etmesine karşın bunu yapmadığını ileri sürmesi nedeniyle  davanın suç duyurusu olarak ele alınmasında ısrar etti. Bunu Dolandırıcılık tarafında yaptı. 2010 yılında Stuttgart'tan Beşiktaş'a transfer olan ve siyah beyazlılarda 110 maça çıkan Hilbert, A Milli Takımımız ve Sayın Güneş hakkındaki görüşlerini anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.