Görmüş; ‘Şişli’deki saltanatı bitireceğiz’

Görmüş; ‘Şişli’deki saltanatı bitireceğiz’

Şişli MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Görmüş, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’e teşekkür ziyareti. Ziyaret esnasında Şişli ve önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili uzun süren bir sohbet gerçekleşti.

    Mehmet Tekin; ‘Sayın Görmüş sizin yaptığınız açıklama herkes tarafından bilinen olaylar olmasına rağmen ciddi bir ilgi gördü. Gazetemiz; gerek partilililer gerekse de Şişlililer telefon ve maillerle teşekkür ettiler. İnsanlar; hiç kimsenin eleştirmeye cesaret edemediği, gerçekleri söyleyemediği Sarıgül için artık birilerinin cesurca ifade edebilmeleri görünce çok mutlu oldular.’ dedi.     

 

“BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIZ”

Ayhan Görmüş ise MHP Şişli İlçe Yönetim Kurulu ve Mahalle Teşkilatlarımızla, her türlü şartlara rağmen, önümüzdeki yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini ve ciddi başarılı sonuçlar alacaklarını belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

 

“SARIGÜL SANSASYONLARLA GÜNDEMDE”

Son üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa Sarıgül ve ekibi şov ve populizm siyasetiyle Şişli Halkı’nı ve seçmeni kandırmaktadır. Üç dönemde Şişli’nin sorunlarına hiçbir çözüm getirememiştir. Getiremediği gibi de her dönem bir olay ve sansasyonlarla gündeme gelmiştir.

 

“SARIGÜL SALTANATINA SON VERECEĞİZ”

Şişli; randevu evine dönen masaj salonları, adeta kaçak yapı cenneti haline gelen bir ilçe oldu. Sarıgül’e hizmet eden bir takım, başkan yardımcılarının kardeşleri, gerek mevcut gerek eski muhtarları, meclis üyeleri, müdürlerin yakınları bu uygunsuz ve usulsüz yapılardan ciddi rant sağlamışlardır. Bu yapılanlara rağmen kendini başarılı bulup, geçmişte belediyede yaşanan sansasyonları hiç olmamış gibi gösterip hala Şişli’de çok güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor. Hatta Şişli’yi de aşıp İstanbul Büyükşehir’e aday olmak için kapı kapı siyasi partiler gezip kamuoyuna güçlüyüm görüntüsü vermeye çalışıyor. Gider mi, kalır mı onu bilmem. Ama Şişli’de yaptığı her şey ortada. Şişli Seçmeni de artık bunların farkında. Gitse de kalsa da yaptıkları yanına kar kalmayacak. Gerçek yüzünü ve Şişli’de yaptıklarını mahalle mahalle sokak sokak dolaşıp Şişli Halkı’na tüm gerçekleri açıklığıyla Milliyetçi Hareket Partisi olarak tek tek anlatacağız ve Mustafa Sarıgül saltanatına son vereceğiz.

 

“ŞİŞLİ’NİN ROBİN HOOD’U”

Geçen birkaç belediye başkan yardımcıları hakkında açıklamalarım olmuştu. Bir tanesi bundan rahatsızlık duyup ‘Elinden geleni ardına koymasın’ diye konuşuyormuş. Ben bu cesaret dolu konuşmasından dolayı kendisine hayran oldum. Kendisi aslında işinin erbabı, çok yetenekli, bulunduğu konuma da bu yeteneği sayesinde gelmiş, gariban babası, iyilik sever biri.. Öyle iyi bir insan ki, yanına giden herkese cebindeki son kuruşa kadar verebilecek kadar yufka yüreklidir. Ben kendisini Şişli’nin Robin Hood’u olarak görmüşümdür. Zenginden alır ihtiyaç sahibine dağıtır. Ama aldığı zenginler daha çok zengin olmuştur oda ayrı bir konu. Göreve geldiği günden bu yana, Şişli’yi kaçak yapı cenneti haline getirmiştir. Parayı verenin istediği şekilde inşaat yapmasına izin vermiştir. Bu inşaatları yapanların kimler olduğunu, kendisi ve belediye ile nasıl özel ilişkiler kurduğunu belgeleriyle birlikte halka anlatacağız.

Elimizden de ne geldiğini yeri ve zamanı geldiğinde tek tek kendisi ile beraber tüm Şişlili’de görecektir.       

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.