"Geleceğin LİDERLERİ"

"Geleceğin LİDERLERİ"

Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen, "Geleceğin LİDERLERİ" yaz kampı, Uludağ'da başladı.

"Geleceğin Liderleri" Yaz Kampı Bursa/Uladağ'da Başladı


Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Kampı Bursa/Uludağ'da başladı. Çocuklara yönelik bir konuşma yapan Şişli BelediyeBaşkanı Mustafa Sarıgül, çocuklara hitaben şunları söyledi:

"Sevgili çocuklar;
Şu anda Bursa Uludağ'da bulunmaktasınız. Geleceğin liderleri yaz kampına hoşgeldiniz. Bütün bir yıl boyunca okula gittiniz derslerinize çalıştınız, tamamladınız. Şimdi ise bizimle birlikte Şişli Geleceğin Liderleri yaz kampındasınız. Sizi ve bu kampa katılmanıza izin veren ailenizi kutluyorum.

Sevgili çocuklar;
Geleceğin liderleri kampını neden kurduk. Çünkü ben istiyorum ki;
Geleceğin liderleri Şişli'den çıksın.
Geleceğin Başbakanı, geleceğin belediye başkanları, geleceğin her konudaki önderleri siz olmalısınız.

Lider bütün toplumlar için çok önemlidir. İnsan topluluklarıının olduğu her yerde bir lidere ihtiyaç vardır. Liderler olmasaydı bugün dünya üzerinde bulunan ülkeler olamazdı. Bizim ülkemizi de bir lider var etti...O dünyanın en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk'tü. Başka ülkelerin liderleri, bizim ülkemizi yok etmek isterken, O ülkemizi kurtarıp Cumhuriyetimizi kurdu. Ona çok şey borçluyuz.

Sevgili çocuklar;
Lider zamanında ve yerinde en doğru kararı alabilen ve o kadarı en etkin bir biçimde uygulayan insan demektir. Lider sadece devlet adamlığı için değil, toplumun her kademesinde gereklidir.

Evimizi yöneten bir lidere ihtiyaç vardır. Okulu yöneten bir lidere ihtiyaç vardır. Futbol takımının, basketbol takımının bir lidere ihtiyacı vardır. Eğer takımı iyi yöneten bir lider oyuncu varsa takım başarılı olur. Bu örnekleri siz daha da çoğaltabilirsiniz.

O zaman ne yapmamız gerekiyor ? Lider yetiştirmemiz gerekiyor. Herkesin kafasında, yüreğinde lider olma hevesi ve arzusu vardır. Ancak , önemli olan o arzuyu ve hevesi ortaya çıkarabilmek ve bir enerji olarak ortaya koyabilmektir. Özgür ve cesaretli olmaktır.

Unutmamak gerekir ki , dünyada sadece büyük işler başarmış liderler yoktur. Bulunduğu toplumu felaketlere sürüklemiş liderler de vardır. Onun için doğru karar verebilen, olanakları en iyi biçimde kullanan ve daime başarılı olacak liderlere ihtiyaç vardır.

İşte sizler o başarılı liderlerden olmalısınız.

Burası Bursa şehrimizin Uludağ tepesi, İstanbul'umuzun, Şişli'mizin de içinde bulunduğu Marmara bölgesinin en yüksek dağı.

Yani burası Marmara bölgesinin lider dağı.

Ben de sizleri bu lider bölgede bir yandan oynayıp eğlenirken, diğer yandan iyi bir lider olmanın temellerini atın istiyorum. Kamp süresince toplum içinde dayanışmayı, paylaşmayı ve tabi önder olmayı öğrenmelisiniz.

Döndüğünüzde öğrendiklerinizi çevrenizdekilere anlatmalısınız. Eğleneceğinizi iyi vakit geçereceğinizi biliyorum.

Ancak sizden buradan evinize döndüğünüzde lider vasıfları kazanmış olarak dönmenizi istiyorum. Büyük ve önemli işler tek başına kazanılmaz, diğer insanların desteğiyle, bütünleşmesiyle kazanılır. İşte onların bir araya gelmesini ise lider başarır.

Döndüğünüzde sizi böyle bir görev bekliyor. Takımını kur , idealini gerçekleştir.

Geleceğin liderlerini şimdiden kutluyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum."


Şişli Belediyesi'nin düzenlediği kamp faaliyetlerine ilişkin detaylar ŞİŞLİ GAZETESİ'nde...

ŞİŞLİ GAZETESİ; tüm DİASA ve UĞUR CENTER alışveriş merkezlerinde

ve Şişli İlçesi içinde her mahalledeki satış standlarında..














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.