Gedson'ın yanında mücadele eden Salih Uçan 28'de Cenk Tosun'a yanlış atış yaptı

Gedson'ın yanında mücadele eden Salih Uçan 28'de Cenk Tosun'a yanlış atış yaptı

 Kutu. Tecrübeli forvet, Ertuğrul'a rağmen topu ağlara gönderdi. Neyse uzatmalara gidelim...

 Kutu. Tecrübeli forvet, Ertuğrul'a rağmen topu ağlara gönderdi. Neyse uzatmalara gidelim... Cenk Tosun'un formasını Hadergjonaj alıyor, yere düşüyor, Zorba Küçük de VAR da tık yok! Dondurucu cezam için lami-cimi yok! 45 artı 6'da Redmond, Weghorst'un koşusunun üzerinden topu yuvarladı, Weghorst soldan ceza sahasına girdi, usta futbolcu soldan topa vurdu, Ertuğrul'un ceza sahası içinden köşe vuruşu topu ağlara gönderdi.

Evet, Katar iş kazası yaşamadan bir dönüm noktasına girdi. Hayranlar ve ekran editörleri Jiujiu'yu doğurdu!Rica ederim, Katarlı oyuncular eylemlerinin çarklarını nereye koyabilir ve işler iyi gidiyor! Atiba 69'da yediği gol Ahmet Engin'in kafa vuruşuna döndü tntgame ve Cenk'in yerine Muleka gelir, olmaz! Dk 76 Muleka yakın mesafeden topu Ertuğrul'un dizlerine gönderiyor ve ikiniz için de bu kadar!

Yani oyuna giren herkes bir şey yapsın, amin... Allah aşkına ne yaptılar? İkinci olarak Ahmet Engin'in golünün ardından umutla dolan Kasımpaşa, Kartal'ı ceza sahası içinde yakalayarak şansını denedi. Ancak Mert ve savunma o şutları bırakmadı.

Tabii ki Weghorst 66. dakikada Ertuğrul'a pas verirken, uzatma dakikalarının son dakikalarında tecrübeli kaleci köşesine blok yaptı.

Beşiktaş, müsabakaya coşkulu ve tempolu başladı. İlk 20 dakikada siyah beyazlı takımın galibiyet azmi takdire şayandı. Redmond organizasyonu ve siyah-beyazlıların desteğini alarak ilk 20 dakikada Kasımpaşa'yı mağlup etti. Bu kadar kolay başlayan bir oyunun bu kadar zor bitmesi akıl almaz!

Beşiktaş kalecisi Melt Gurnock ilk yarının sonlarına doğru harika bir pas gönderdi. Salih araya girince Cenk Tosun Siyah-Beyazlıları öne geçirirken, Mert Günok yine harika bir şekilde Weghorst'un golünü tamamlayarak bu süreçte 3 mutlak gole engel oldu. Her halükarda oyunun yıldızı Mert!

Gerçek şu ki Gurnok, son birkaç haftadır formuyla Beşiktaş'ı oyunda tutuyor. iyi şanslar arkadaşlar! Gedson ayrı bir desteğe ihtiyaç duyar. İlk yarıda sert tntgame giriş savunma yaptı, ikinci yarıda hücuma geçti. Özellikle ikinci yarıda maçı kaybeden Beşiktaş, oyuncularında artık dayanma gücü kalmamıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.