Gazeteci Can Ataklı, Mustafa Sarıgül'e Yüklendi

Gazeteci Can Ataklı, Mustafa Sarıgül'e Yüklendi

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan gazeteci Can Ataklı, Twitter hesabından Mustafa Sarıgül'e ver yansın etti.

Gazeteci Can Ataklı Twitter hesabından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü hedef alan açıklamalarda bulundu. Ataklı, Sarıgül isminin Ak Parti tarafından CHP'nin  önünü kesmek için gündeme getirildiğini ileri sürdü.
İşte Ataklı'nın o tiwitleri: 
Bir öngörü;  AKP Sarıgül'ü destekliyor ki, aday yapılsın, o zaman S.S.Önder de ortaya çıkacak. Öfkeli CHP'liler,  geziciler oraya kayacak AKP'nin İstanbul'u kaybetmesi büyük ihtimal. Bu zorluğu Sarıgül'ü aday yaptırarak aşmaya çalışıyorlar.

"SONUÇTA AKP KAZANIR"

Sonuçta AKP kazanır CHP bölünür bir düşünün İstanbul sermayesi neden Sarıgül'ü istiyor. Amaç CHP kazansın AKP gitsin mi, yoksa AKPdaha da güçlensin mi? düşünün, medyadaki yandaşlar, yetmezciler, sözde demokratlar neden sadace Sarıgül'den söz ediyor? Korkuları şu; AKP ya gerçekten giderse ey CHP'li, ey muhalif olanlar, ey geziciler, oyunuza sahip çıkın, algılara kanıp İstanbul'un ve Türkiye'nin  kurtuluşunu geciktirmeyin. İşte gerçek. 3-4 twit yazdım, cümle AKP kafalılar saldırıya geçti. daha ne diyeyim.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.