Fatih Balcıoğlu sabah aday oldu akşam geri çekildi

Fatih Balcıoğlu sabah aday oldu akşam geri çekildi

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’na aday olan Fatih Balcıoğlu jet hızıyla adaylıktan çekildi. Fatih Balcıoğlu’nun adaylık süreci 8 saat bile sürmemesi dikkat çekti.

ŞİŞLİ TARİHİNDE BİR İLK OLACAKTI

Ak Parti ilçe kongrelerinde ilçe başkanlığına aday olma süreci ve koşulları belliydi. Tüm geçmiş kongre dönemlerinde işleyiş belli iken Balcıoğlu’nun aday olması Şişli siyasi kulislerinde ve kamuoyunda Şişli’de değişimin olduğu yönünde yorumlanmaya başlamıştı. Çünkü bu durum gerek Ak Parti gerekse de Şişli Tarihi’nde bir ilk olacaktı.

"ADAYIKTAN KESİNLİKLE ÇEKİLMEYECEĞİM"

Fatih Balcıoğlu’nun bu tutumunun parti teşkilatında büyük sıkıntılara yol açacağı ifade ediliyor.

Balcıoğlu aday olurken üye ve delegelere neden aday olduğunu açıklarken birçok konuşma yaptı. Bunların en başında da ilçe başkanı Ömer Fuat Günday’ın Şişli dışından olması ve yönetimini de yine dışardan oluşturması oldu. Bunun gibi birçok konuşma yapması Ak Parti Şişli cenahında ilgi görmeye başladı. Çok önemlide bir destek aldı. Tüm geçmiş temayüllere rağmen kesinlikle adaylıktan çekilmeyeceği söylenmesi ilgi çekmişti.

AK PARTİ ŞİŞLİ'DE KUTUPLAŞMALAR BAŞLAYABİLİR

Balcıoğlu’nun bu duruş ve açıklamaları destekleri artırdı ve sosyal medyada da ciddi karşılık buldu. Parti de etkili birçok isimde aleni olarak destek vermeye başladı.

Bunca gelişme karşısında Balcıoğlu’nun çekilmesi partide ciddi sıkıntılara, iç çekişme ve kutuplaşmalara neden olacağı belirtiliyor.

ŞİŞLİ'NİN ETKİLİ İSİMLERİ DESTEK VERMİŞTİ

Balcıoğlu’na destek veren partide etkili isimlerin yeni dönemde görev verilmeyeceği verilse de pasifize edileceği ifade ediliyor.

YENİ YÖNETİM MERAK EDİLİYOR

Şişli Siyaseti ve kamuoyunda bu gün yapılacak kongrede oluşacak Ak Parti Şişli’nin yeni yönetimi ve bu yönetimin çalışmalarının önümüzdeki kritik seçimlere yansıması merakla takip edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.