Facebook Hesabı Nasıl Satın Alınır?

Facebook Hesabı Nasıl Satın Alınır?

Facebook Hesabı Nasıl Satın Alınır?

Facebook Hesabı Nasıl Satın Alınır?

Günümüzde insanlar birçok nedenden dolayı sosyal medya üzerinden hesaplar satın almaktadır. Facebook üzerinden satın alınan hesapların sayısı da son derece fazladır. Kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına birçok internet sitesi hesap satım hizmeti sunmaktadır. Fisa Bilişim sitesinden de bu konuda destek alabilirsiniz.

Kullanıcılar pek çok sebepten dolayı yeni hesap açmak istemeyebilmektedirler. Yeni bir Facebook hesabı açıp güvenlik doğrulaması yapmak istemeyen pek çok kişi bulunmaktadır. Ayrıca yeni tarihli Facebook hesabı yerine eski facebook hesapları da sunmuş oldukları avantajlar nedeni ile son derece fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

Facebook hesap internet sitesi üzerinden oldukça kolay bir şekilde Facebook hesap satın al işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Sitede farklı kategoride pek çok farklı paket kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Oldukça gelişmiş hesap satış platformu olan sitenin gelişmiş özelliklerinden bazıları şu şekildedir;

  • Satın alınan hesap bilgileri işlem bittiği an kullanıcını paneline düşer.
  • Basit sipariş ekranı vardır.
  • Tek ya da toplu hesap alım işlemi gerçekleştirilebilmektedir.
  • Satın alınmış olan hesabın bilgileri istenildiği her an görülebilir. İstenildiği takdirde ise xlsx olarak da indirilebilmektedir.
  • Satın alma işlemini gerçekleştiren ya da gerçekleştirmek isteyen kişilerin aklına takılan sorular anında cevaplanmaktadır.
  • Olası yaşanacak olan her problemde destek ekibinden yardım alınabilmektedir.
  • Hesap sadece bir kere satılır. İkinci kere satılması söz konusu değildir.
  • Kullanıcı bilgileri güvenli bir şekilde şifreli olarak saklanır ve üçüncü kişiler ile kesinlikle paylaşılmaz.
  • Satılan hesap kullanıcıya özel olarak sunulmaktadır.
  • Kaliteli, verimli ve uygun fiyatlı olarak satılık hesap sunulmaktadır.

Talep edilen hesaplar için işlem sonlanana dek destek alınabilmektedir. Gerekli yönergelere uyularak yapılan hesap alımlarında en ufak bir problem yaşanmamaktadır.

Facebook Hesabı Satın Almak Güvenilir Mi?

Facebook, sahte ve bot hesaplar için çeşitli güvenlik algoritmaları geliştirmiştir. Bu sayede de bot hesapların uygulama üzerinde aktif olmaları engellenmiştir. Ayrıca gerekli düzenlemeler yapılmadan önce açılan sahte ve bot hesapların tespit edilmesine yönelik olarak çalışmalar gerçekleştirilmekte ve belirlenen facebook hesapları, Facebook tarafından kapatılmaktadır.

Tüm bu etmenler göz önüne alındığında Facebook hesap sunmuş olduğu paketlerde kullanıcılarına ayrıntılı bilgiler sunmakta ve eski tarihli hesapları kullanıcılarına sunmaktadır. Uzun süredir aktif olan bu hesaplar, Facebook algoritmaları tarafından da doğrulanmaktadırlar.

Satın Alma Durumu ve Kullanıcı

Satın alınan hesaba ait tüm bilgiler kullanıcıya sunulmaktadır. Böylece satın alınan hesabın tüm kontrolü kullanıcıya geçmektedir. Ayrıca satın alma işlemi öncesinde, satın alma işlemi esnasın ve satın alma işle sonrasında destek talepleriniz hızlı bir şekilde cevaplanmaktadır.

Satın alma işlemini gerçekleştiren kullanıcının gizliliği önemsenmekte olup, satın alanın bilgileri şifreli bir şekilde saklanmakta ve kesinlikle üçüncü kişiler ile paylaşılmamaktadır.

Bu şekilde istenilen kalitede ve seviyede, oldukça verimli bir profile sahip olunmaktadır. Sonrasında kullanıcı tarafından gerçekleştirilen kaliteli paylaşımlar ile de organik takipçi sayısı giderek artırılmaktadır. Fisa Bilişim sitesinden de destek alabilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.