Evinize Renk Katacak Armut Koltuk Modelleri

Evinize Renk Katacak Armut Koltuk Modelleri

İş yeriniz, bahçeniz veya eviniz için tercih edebileceğiniz armut koltuklar envaiçeşit rengi ve rahatlığı ile tek kelimeyle insana enerji veriyor.

İş yeriniz, bahçeniz veya eviniz için tercih edebileceğiniz armut koltuklar envaiçeşit rengi ve rahatlığı ile tek kelimeyle insana enerji veriyor. Çok fazla yer kaplamadığı, konforlu ve her rengi olduğu için sıklıkla tercih edilen armut koltukların 75x70 cm – 107x76x72 cm aralığında boy boy farklı çeşitleri var. Evidea’dan armut koltuk modellerini aynı sayfada görüntüleyebilir ve ebatı, rengi, puflu ya da puflu olmaması, markası vb. filtrelerden dilediğinizi seçerek istediğiniz modeli daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Evde kullanılacak armut koltuk modelleri arasında şüphesiz en çok tercih edilen renkler koyu renkli modeller oluyor. Hem kiri tutmaması hem de ev veya bahçedeki diğer eşyalarla sağladığı renk uyumu açısından koyu renkli (siyah, lacivert, füme, kahverengi) bir armut koltuk tercih edebilirsiniz. Kafelerde ise daha çok parlak ve açık renkli armut koltuklar görmek mümkün. Kendi odanız için alabileceğiniz armut koltukların en küçük boyutlu modelleri çok yer kaplamadığı için gayet tercih edilebilir ve de uygun fiyatlı. İçerisindeki özel malzeme nedeniyle oturduğunuz şekle giren ve vücudu kavrayan armut koltuk, rahat rahat oturup dinlenmek için bire bir.

Armut koltuk modellerinden birini seçerken rengi ve boyutunu göz önünde bulundurmanızda fayda var. Satın alacağınızarmut koltuk hemen fark edilsin ve dikkat çeksin istiyorsanız, turuncu, pembe, sarı, mavi, yeşil, oranj, kırmızı gibi hemen göze ilişen renkleri tercih edebilirsiniz. Armut koltuk boyutları ise şöyle: 75x70 cm, 80x35x91 cm, 80x80x30 cm, 70x80x30 cm, 80x80 cm, 80x96x40 cm, 70x60x80 cm, 78x90 cm, 50x60 cm, 75x90 cm, 107x76x72 cm, 75x65x30 cm, 80x60x80 cm ve 80x96 cm.

Armut koltuk fiyatları genellikle 40 TL’den başlıyor ve boyutu, rengi ve kullanılan malzemeye göre 150-250 TL’ye kadar çıkabiliyor. En kısa sürede bütçenize en uygun armut koltuk bulup online olarak satın alabileceğiniz Evidea’da yaklaşık 100’ün üstünde farklı marka, model ve boyutta armut koltuk modeli bulunuyor. Farklı markaların modellerine göz atarak armut koltuk fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.

image001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.