Ersağ Üye Ol

Ersağ Üye Ol

Ersağ Organizasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz.

Ersağ Organizasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. San ve Tic. LTd. Şti, Denizli merkezli bir firmadır ve Denizli Ticaret Odası’na kayıtlıdır. Network Marketing Sistem ile üyelerine kazanç sağlayan bir sistemi hayata geçiren ersağ bu kazancı Ersağ üyelik başvurusu yapanlara sunmaktadır. Temizlik, kozmetik ve gıda takviyelerinin üretimi ile satışını gerçekleştiren Ersağ’ın baskılı ürünleri de bulunmaktadır. Yerli malı üreten ve dünya markası olmayı amaçlayan şirket, üyelerinden herhangi bir şekilde aidat ya da başka bir isim altında da ersağ üyelik ücreti almamaktadır. Türk ekonomisine katkı sağlayan şirket, ersağ üye işlemlerinin ardından 18 yaşından büyük herkese de kazanç sunmaktadır. Ersağ’ın ürettiği ürünlerin tamamında Fosfat yoktur. Fosfat, genellikle deterjanlarda kullanılan, çevreyi kirleten bir maddedir. Fosfat atığını sulardan temizlemek zordur. Çevre felaketine neden olan, kansere yol açabilen Fosfat’ı ürünlerinde kullanmayan Ersağ, çevreye duyarlı bir üretim yapmaktadır. Bu ürünlerin tamamı internet üzerinden sipariş verilebilmektedir. Verilen siparişler 4 ayrı seçenekten biri tercih edilerek ödenebilmektedir. Ayrıca belli bir tutarı aşan alışverişlerde kargo ücreti ödenmemektedir. Ersağ’a ev hanımları, memurlar, işçiler, öğrenciler, emekliler, kısaca 18 yaşından büyük olan herkes üye olabilmektedir. Üyeliğin ardından sıfır sermaye ile herkes kendi işinin patronu olabilmektedir.

 

Ersağ üyelik başvurusu yapabilmek için bir sponsora ihtiyaç bulunmaktadır. Bu sponsor, eski üyelerden oluşmaktadır. Sponsorlar, Ersağ üye başvurusu kabul edilip satış gerçekleştiren kişilerden belli bir oranda komisyon almaktadır. Ersağ üyelik için http://www.ersag.info.tr  web sitesindeki başvuru formu tıklanmalıdır. Ersağ üyelik işlemleri yaparken TC Kimlik Numarası gereklidir. Bunun nedeni, alışverişlerdeki faturaların kesilebilmesidir. Kişisel bilgiler ve iletişim bilgisi bölümleri eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Meslek bilgisinin boş bırakılması mümkündür. Üyelik bilgileri tamamen gizli kalmaktadır ve üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Ersağ üyesi olunduktan sonra kişiler ister kedileri ister başkaları için sipariş verebilmektedir. Üyeler tüm ürünlere belli bir indirim oranı ile sahip olmaktadır. Ancak ürünlerin tamamının perakende satış fiyatları da bellidir ve hiçbir üyenin bu fiyatların üzerinde satış yapması söz konusu değildir. Yüksek fiyattan satış yaptığı belirlenen üyelerin üyelikleri anında sonlandırılmaktadır ersağ üyelik işlemlerinin yapılmasının adından başvuru yetkililer tarafından onaylanmaktadır. Onay işlemi sponsor numarası cep telefonuna gönderilen SMS ile bildirilmektedir. Üye olurken herhangi bir ücret ödenmemektedir. Siparişlerde de belli bir kota yoktur. Dileyen, istediği sayıda ürünü tek seferde sipariş verebilmektedir.

 

Üyeler, Ersağ ürünlerinin tamamını uygun fiyata satın alma avantajına sahip olmaktadır. Ersağ üyelik başvurusu kabul edilenler başkalarına da ürün satışı gerçekleştirebilmektedir. Ürün satışının kolaylıkla yapılabilmesi için seminerler verilmesi tavsiye edilmektedir. Ersağ üyelik işlemlerinin tamamlanmasından ve gerekli bilgiler cep telefonundan gönderilmesinden sonra ersağ ürünleri erkek ve kadınlara satmak mümkündür. Çünkü Ersağ, hem kadınlara hem de erkeklere yönelik kozmetik ürünlerinin imalatını da gerçekleştirmektedir. Bu satış sırasında Ersağ üye olmak isteyen çıkabilmektedir. Üyenin sponsor numarasını vermesiyle gerçekleşen üyelik işleminin ardından numarasını veren kişinin de her satıştan belli bir oranda kazanç elde ettiği bilinmelidir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.