"Erbakan’a layık olmaya çalışacağız"

"Erbakan’a layık olmaya çalışacağız"

Saadet Partisi’nin (SP) Şişli İlçe Örgütü’ndeki yeni yapılanma döneminde, Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirilen 43 yaşındaki İrfan Calban, 27 yıllık siyasi hayat tecrübesini, Şişlili gençlere aktarmaya hazır olduğunu belirtti.

Kahve köşelerinde körelmekte olan genç beyinlerin, yeniden kazanılması amacıyla çalışmalarına hız vereceklerini açıklayan Calban, “28 mahallemize yönelik ciddi çalışmalar içine girdik. Gençlerin fikirlerini masaya yatırıp, projelerini bizimle paylaşmalarını sağlayacağız. Bizim dışımızdaki gençlik fazla umursamaz davranıyor fakat bizim gençliğimiz her şeyin farkında. Olayların üzerine direkt olarak yürüyorlar. Azimli ve kararlı bir şekilde biz varız diyorlar” dedi.

SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü kelimelerle ifade edemeyen Calban, “Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik ve Saadet Partisi gençleri olarak, milli görüşe ve Genel Başkanımız Necmettin Erbakan’a layık olmaya çalışacağız. Seçimler için var gücümüzle çalışacağız ve partimizi iktidara ulaştırmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.