Dünya Kupası için resmi hazırlık dönemi

Dünya Kupası için resmi hazırlık dönemi

FIFA tarafından ödenen 10.000 $'a dahil edilecek. 2022 Dünya Kupası grup aşamaları, 20 Kasım Pazar günü  açılış maçıyla başlayacak ve 2 Aralık Cuma günü sona erecek.

 

FIFA tarafından ödenen 10.000 $'a dahil edilecek. 2022 Dünya Kupası grup aşamaları, 20 Kasım Pazar günü  açılış maçıyla başlayacak ve 2 Aralık Cuma günü sona erecek. Bu kapsamda Çin Süper Kulüpler Dünya Kupası'na katılan  milli takım oyuncuları grup aşamasında elense bile her oyuncuya resmi hazırlık dönemi hariç 13 gün boyunca toplam 130.000 ABD Doları verilecek. Resmi hazırlık dönemi eklenirse, takımın yalnızca grup aşaması için FIFA'dan shamrockbetting oyuncu başına 200.000 USD sübvansiyon alması gerekir. Öte yandan kulüp, mevcut kadrosunda yer almayan ancak son 2 sezondur kadroda yer alan oyuncuları da  alacak. Günlük 10.000 $ ödeme limiti, son iki sezonda forma giydiği mevcut takımlara ve formalara dağıtılacak olan üç eşit parçaya bölünecek. Beşiktaş olsaydı; personel kalitesi veya personel derinliği açısından beklendiği kadar kapsamlı değil. Yapılan transferler nitelik olarak  birbirinden  çok farklı ve özellikle ön ve arka olarak ayrıldığında birbirini tamamlamıyor. Bu, yanlış taşıma stratejisinin iş başında olduğunu gösteriyor. Yaşına ve mesleki tecrübesine maddi konularda da olsa uygun görünen yeni teknik direktör ile Beşiktaş'ın çıkışı, sistem üzerinden elde edemediği istikrarı pekiştirerek taktiksel bütünlük oluşturabilir ve sağlayabilir. Beklentiler yeni ulaşıma değil sisteme yerleştirilmelidir.

Serdar Sarıdağ'ın açıklaması şöyle:

Beşiktaş Dünya Kupası'na oynamadan girdi. Şenol Usta'nın başına gelenler gerçekten beklenmedikti. Umarım böyle bir şey bir daha asla olmaz. Beşiktaş'ın çok fazla sakatlığı var. Sais'in yanında hastalanan Tayyip Talha da vardı. Artan hasar önceki bir dönemin mirası mı? Yaz kampı boyunca sabah ve akşam ritmi yoğundur. Bu hayatımda shamrockbetting giriş gördüğüm en zor kamplardan biri. Oyuncular da aynı şeyi söyledi. Acaba yol tutuşunda bir sorun mu var yoksa çok mu hızlı... ama hasarın çoğunu buna bağlıyorum. Müslüm Gülhan, Beşiktaş günlüğünü Duhuliye.com'a özel  değerlendirdi. Bu yanlış. Belirli değerlerle değerlendirmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Sezon başından beri tüm takımlar açık Başkan, teknik direktör ve futbol yöneticilerinin değerlendirmelerine göre aynı Transferler zamanında tamamlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.