Diyarbakır taraftarlarına çok teşekkür ederiz

Diyarbakır taraftarlarına çok teşekkür ederiz

Böyle bir dostluk maçı için milli takımın tabii ki yurdun her köşesini gezmesi gerekiyor. Unutmayalım ki her vatandaşın milli takımı canlı izleme hakkı vardır.

 

Böyle bir dostluk maçı için milli takımın tabii ki yurdun her köşesini gezmesi gerekiyor. Unutmayalım ki her vatandaşın milli takımı canlı izleme hakkı vardır. Bu vesileyle, İskoçya takımı ile hazırlık maçı için Diyarbakır'ı ve Çek Cumhuriyeti ile hazırlık maçı için  Gaziantep'i seçtiği için FA'mızı tebrik etmek istiyorum. Stefan Kuntz, son yarışmadaki kötü notları silecek başka bir milli takım göreceğimizi söylüyor. İlk 11'imiz, Ferdi, Hakan, Orkun, İrfan Can, Cengiz Ünder gibi hırslı, hevesli ve coşkulu üst düzey yetenekleri içeriyor. Hakan Çalhanoğlu her fırsatta gol attı ve Ozan Kabak her serbest vuruşta harikaydı ve direkten seken bir kafaya rağmen gecenin ilk golünü kaydetti. Zenggis sağdan atak yaparken, Tosun Paşa İskoçya defansının çekirdeğini tescobet bozmaya devam etti, topu iyi  sakladı ve açılış golüne katkıda bulunmak için vücudunu kullandı. İkinci hedefimiz. Rakip geri çekildiğinde bacaklarının arasındaki en uzak köşeyi görür görmez dümdüz atış yaptı. Bir an tereddüt etse ısrar etmezdi. Bugün futbol böyle görünüyor, yakaladığınız her an zafere giden yolu kısaltıyor ve kaçırdığınız her an sizi hedeften daha da uzaklaştırıyor.

Sezona Valerian Ismail ile  başlayan Beşiktaş, arka arkaya aldığı kötü sonuçların ardından  Şenol Güneş'i kadrosuna kattıktan sonra gözünü Ocak transfer dönemine dikti. Teknik patron Şenol Güneş'in orta sahada kapalı bir isim almayı planladığı tescobet giriş öğrenildi. İşte Beşiktaş'tan son gelişmeler ve transfer detayları Şenol Güneş ve yardımcılarının Pazar günü Nevzat Demir Tesisleri için Kartal'a gidecekleri ve 14. hafta Antalyaspor ile oynayacakları Antalyaspor maçı, Taksim'de meydana gelen tehlikeli terör saldırısının ardından ertelendi. Tatilde bile dinlenmeyen siyah beyazlı ekiplerin tüm maçları izleyerek detaylı bir analiz yaptığı anlaşılıyor. Teknik patron Şenol Güneş ve ekibinin yaptığı analizin ardından transfer için tam bir yol haritası oluşturulacak. Noir-blanc, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve yöneticilerle toplantılar yaparak ihtiyaçların ilk tespit edildiği alanları güçlendirecek. Uzun süredir birçok oyuncusuyla ilgilenen Kazanzi, teknik heyetin talebi üzerine transfer butonuna basacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.