Değerli bir galibiyetle döndüklerini söyledi

Değerli bir galibiyetle döndüklerini söyledi

Özkalımoğlu, Rizespor'un 11 maçta yenilmediğini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar çok güzel mücadele örnekleri gösterdik.

Özkalımoğlu, Rizespor'un 11 maçta yenilmediğini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar çok güzel mücadele örnekleri gösterdik. Oyunun akışkanlığı bizdeydi. Yavaş yavaş zirveye tırmanmaya başladık. Taraftarlarımız burada çok yol kat etti. Oyun boyunca yapmak istediğimiz her şeyi yaptık. Önümüzde Türkiye Kupası maçı var ve ardından önemli bir lig maçımız var" dedi. (DHA)

Spor Toto Lig 1 18. 2. Hafta'da Ankara Keçiörengücü'nü konuk eden Yeni Malatyaspor, 3 puanla eleştiri alacak takım konumunda. Malatya temsilcisi Hazi Osman ile ilk dakikadan itibaren adeta öne geçti ve maçın sonuna kadar avantajı elinde tuttu. alan. Hasan Özer'in öğrencileri 5 maçın ardından 3 puanla 15 puanla 16. sırada.

Keçiörengücü ve Taşkın, Samsunspor, Bodrumspor ve Çaykur Rizespor'da bir haftadır aldığı mağlubiyetlerin yanı sıra üst düzey müsabakalardaki sakatlıkları ve 4 maç sonrasındaki mağlubiyetlerinin ardından 29 puanla 6. sıraya geriledi.

Maçın başladığı ilk dakikadan albibet itibaren Hatch Osman, Zeng Ji'den pas aldı ve kaleciyle karşı karşıya geldi. Hagi sağ ayağıyla kaleye şutunu çekti. 1-0

27. dakikada Yeni Malatyaspor'dan orta sahadan topu alan Mahler, ortasını yaptı ancak defans tehlikeyi kaçırmadı.

34. Ankaragücü'nün ceza sahası dışında topla buluşan Melih, son anda defansları geçerek kaleci Abdulsamed'e meydan okudu.

43. dakikada ev sahibi takımın sağ kanattan yaptığı atakta Ogün ortadan kayarak ceza sahasına giren Male' topu içeri kesti ve kaleciye blok yaptı.

46. dakikada Malatyaspor ceza sahası dışından albibet giriş topla buluşurken, sağ kanattan atak yapan Male'nin uzaktan şutunda top çizginin biraz üzerinde kaldı.

64. dakikada Ankara'yı konuk eden Keshio Lengcu ceza sahasının sol tarafından serbest vuruş kullandı. Baldi penaltıyı kullandı ve top üst direği kaçırdı.

82. dakikada Keçiörengücü sağdan atağında Bardi'nin ceza sahası içine şutunu son anda Aliya kaydetti.

90+3. Bunun üzerine Philip van Yeni Malatyaspor ile Eze van Ankara Keçiörengücü anlaşamadı hatta hakem Tarık Güldal  da direkt olarak iki oyuncuya rookaart verdi. Skeidsregters : Tarık Guldal xx, Murat Temel , Mehmet Akıncık

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.