De Sousa, sakatlığı nedeniyle Kasım Paşa ile oynayamayacak

De Sousa, sakatlığı nedeniyle Kasım Paşa ile oynayamayacak

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki 14. karşılaşma, Taksim'deki patlama nedeniyle ertelendi.

 

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki 14. karşılaşma, Taksim'deki patlama nedeniyle ertelendi. Haftalık rapor 14 Şubat Salı günü saat 20:00'de gerçekleşecek. Spor Toto Süper Lig'in 19, 20, 21, 22, 23, 24 ve 25. haftaları belli oldu ve 20 Şubat Salı günü saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'da forma giyen 27 yaşındaki defans oyuncusu Tormena'ya resmi teklifte bulundu. TRT Spor'un edindiği bilgiye göre Beşiktaş,  27 yaşındaki Braga'lı stoper Tormena'ya resmi teklifte bulundu.

Brezilyalı stoperin mevcut piyasa değeri 4 milyon € olan ve Braga'nın sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Bu sezon Portekiz formasıyla 21 kez forma giyen Tolmena sadece bir gol kaydetti. Kanser tedavisi gören eski İtalyan futbolcu Vialli 58 yaşında hayatını kaybetti İngiliz medya kaynakları, uzun süredir roofbet pankreas kanseri tedavisi gören Vialli'nin Londra'da kaldığı hastanede yaşamını yitirdiğini bildirdi. Vialli, kariyeri boyunca Cremonese, Sampdoria, Juventus ve Chelsea'de forma giydi ve çok sayıda ulusal ve uluslararası  şampiyonluk kazandı. Eski İtalyan forvet, ülkesiyle iki Scudetto ve dört Coppa Italia'nın yanı sıra Juventus ile  Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası kazandı.

Döneminin en etkili forvetlerinden biri olan Vialli,  Chelsea ve Watford'a koçluk yaptı. Viary, Chelsea'nin Avrupa Kupa Galipleri Kupası, Avrupa Süper Kupası, FA Kupası ve Lig Kupası'nı kazanmasına öncülük etti. Vialli, 1986 ve 1990 Dünya Kupalarında roofbet giriş İtalyan milli takımı adına 59 kez forma giydi ve 16 gol kaydetti. Sonuçta 2020'de Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanan İtalyan milli takımında teknik direktör  Mancini'nin yardımcılığını yapan Vialli, rahatsızlığı nedeniyle istifa etti. Beşiktaş, Ozantofan için Hull City ile anlaşamadı. Ozan'ın tavsiyesi alınırsa İngiltere ekibi onun transferine  onay verecek. Siyah beyazlılar, Hull City ile karşılaşacak. Hull City, siyah-beyaz kiralama-sahip olma seçenekleri taleplerini kabul etmedi. İngiltere, tavsiyesi alınması halinde 27 yaşındaki oyuncunun transferine  onay verecek. Hull City'nin Ozan için yaptığı teklif 2 milyon euro. Siyah beyazlılar  devre arası transferlerde tanık ücreti ödemek istemiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.