Damadın babası düğüne gelmedi

Damadın babası düğüne gelmedi

Vepa Kozmetik şirketler grubunun veliahtı Tuncer Öztarhan ailesine kabul ettiremediği sunucu Ece Erken ile önceki akşam evlendi

Birlikte oldukları günden beri bir ayrılıp bir barışan işadamı Tuncer Öztarhan ile sunucu Ece Erken sonunda nikah masasına oturdu. Swissotel'de gerçekleştirilen düğündeki en önemli olay, damadın babasının oğlunun mutlu gününe katılmaması oldu.

Oğlunun Ece Erken ile birlikteliğini başından beri onaylamadığı ve bu evliliğe izin vermediği belirtilen Vedat Öztarhan'ın hasta olduğu için düğüne katılamadığı söylendi ancak kulislerde konuşulanlar farklıydı. Kulaktan kulağa fısıldanan iddiaya göre, baba Öztarhan oğlunun Ece Erken'le evlenmesine karşı olduğu için düğünde yer almadı.

Aile fotoğrafı çekilmedi

Basın mensuplarının alınmadığı nikahta aile fotoğrafı da çekilmedi. Ece Erken'in annesi Leyla Hanım ve üvey abisi Selim Sedafa düğünde yer alırken Öztarhan Ailesi'nin bir çok mensubu da geceye katılmadı. 400 kişilik düğüne Tansa-Can Ekşioğlu, Aylin-Özcan Tahincioğlu, Arzu-Mehmet Aslan, Özlem-Sinan Serter, Yıldırım Demirören, Adnan Polat, Elif Dürüst, Gökhan Çarmıklı-Siren Ertan, Oktay Kaynarca, Ralf Tezman ve Senem Kardıçalı gibi sosyetenin ünlü isimleri katıldı. Damadın şahitliğini yapan Kenan Doğulu, nikahtan sonra sahne aldı. Balayı için Maldiv Adaları'na giden Ece Erken'in gelinliği Provanias, Öztarhan'ın damatlığı ise Giorgio Armani imzası taşıyordu.

Türkiye'ye ilk kozmetik ithal eden şirket!

1962'de Vedat Öztarhan tarafından kurulan Vepa, saç fırçası üretimiyle başladığı yolculuğunu spor malzemeleri ve kozmetikle sürdürüyor. Nike'ın Türkiye distribütörlüğünü de yapan Vepa ayrıca ABD'li bir başka dev Ni-Balance'ın da Türkiye satışını gerçekleştiriyor. Türkiye'yi Fransız kozmetik devi Estee Lauder ile tanıştıran Vepa, geçen yıl 23 yıllık ortaklığından ayrılmıştı. Lauder'in sadece Max ürünlerini satan şirket bunun dışında Shiseido, Clinique, Gosh gibi markalarında satışını gerçekleştiriyor. Vepa, yıllık 80 milyon dolar ciroya sahip.

Bora Engin/Vatan



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.