Cristiano Ronaldo’nun Sevgilisi Şişli'de

Cristiano Ronaldo’nun Sevgilisi Şişli'de

Cristiano Ronaldo’nun Sevgilisi Şişli'de

 

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Amal Saber, estetik ameliyat için İstanbul'un gözde semtlerinden Şişli'de bulunan Estevien Clinic'e başvurdu. Saber, burada Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Okan Morkoç tarafından gerçekleştirilen burun estetiği (rinoplasty) ameliyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyada da büyük ilgi gören bu estetik operasyon, modern teknoloji ve deneyimli doktorlar eşliğinde gerçekleştirildi. Saber'in ameliyat sonrası görüntüleri, Estevien Clinic'in uzman ekibinin başarısını bir kez daha kanıtladı.

Dr. Okan Morkoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amal Saber gibi ünlü isimlerin bize güvenerek estetik ameliyatlarını gerçekleştirmesi bizim için büyük bir gurur. Estevien Clinic olarak, her hastamıza özel ve en yüksek standartlarda hizmet vermeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Amal Saber'in ameliyat sonrası sağlığı ve mutluluğuyla ilgilenen Estevien Clinic ekibi, başarılı bir operasyonun ardından Saber'e hızlı bir iyileşme süreci diliyor.

Kaynak: https://estevienclinic.com/en/amal-saber/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.