Çok zirve kaybettik

Çok zirve kaybettik

"Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı.

"Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Kazandık. Tüm oyuncular 3'lük için mücadele etti. Oyun olarak eksiklerimiz vardı. İlk yarı hakimiyet kurduk. Oyun oynandı ama oyunda bir duraksama oldu. Rakibin böyle oynayacağını biliyorduk. Adana Demirspor'un oyun kontrolü yok. Çok gol yedik. Pas vermemiz gereken yerde topu kabul ettik ve rakibe şans verdik. Harika işler buluyorlar. Düşman da ahlaklıdır ve kazanır. İki taraf da savaştı. Kasımpaşa iyi oynadı. Lehte ve aleyhte kazandık. " "Wout Weghorst'un yaptığını görmedim, bilmiyordum. Bilmediğim bir şey hakkında konuşamam.

"Transfer gündemimde yok"

"Transfer ayı geldiğinde oyuncu kalıp kalmadığını değerlendireceğiz. Ancak şu an gündemde herhangi bir transfer yok. " "Beşiktaş ister maç, ister sonuç bir çıkış yolu arıyor. Puan kaybetmememiz önemli. Konya Spor iyi bir takım. Deplasman puanlarımız çok yüksek. Dengebet barışmak istiyoruz Yarış olarak çoğu zaman iyiyiz ama yolda daha çok çalışmamız gerekiyor.

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Saleh Ukan, Kasımpaşa ile 2-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maç sonunda ağrı hissettiğini söyleyen Saleh, "Son maçta biraz ağrım vardı. 3 gün antrenman kaçırdım. Maç sonunda ağrılarım vardı. İlk yarı iyiydim ama ikinci yarıda yorgunluk arttı. Bu nedenle eğitimi kaçırmamalısınız. Evimizde iyi oynadık ve kazandık. Bu hamleler kayıpsız geçilmelidir. 2'ye 2'ye gittik ve bunu sürdürmek zorundayız. " Her iki şeritte de en iyi şekilde savaşmalısınız. Şampiyon olamıyorsan Türkiye Kupası'nı almalısın. Büyük bir takım için iyidir. İçeride kazanırız, tutkuyla oynarız. Bunu  da yola yansıtmamız gerekiyor. 3 gün sonra 1 maç başlayacak. Herkesin buna ihtiyacı var. Herkes dinlenmeli dengebet giriş ve sıkı çalışmalıdır. Sezonum iyi başladı. Bazı oyunlarda zorlandım. Bugün çok yardım aldım. Tabii ki devam etmeliyim. Doğum gününden sonra  iyi yardım. Daha fazlasını yapmalıyım. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçta 1 gol atan Cenk Tosun, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Vodafone Park'ta 23 gol atan Tosun, galibiyeti alıp Cyle Larin'e yetişti, "Yine sezon. Keşke Larin'i  uzun süre sollayabilseydim. Hepimiz evde oynamayı severiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.