Çocuk İçin Doğuş Tüp Bebek Merkezi

Çocuk İçin Doğuş Tüp Bebek Merkezi

​Kıbrıs tüp bebek olarak faaliyet gösteren Doğuş Tüp Bebek Merkezi, Mikro çipli tedavi gibi en son teknikleri kullanarak tüp bebek tedavisi hizmeti sunan bir tedavi merkezidir.

Kıbrıs tüp bebek olarak faaliyet gösteren Doğuş Tüp Bebek Merkezi, Mikro çipli tedavi gibi en son teknikleri kullanarak tüp bebek tedavisi hizmeti sunan bir tedavi merkezidir.

Kıbrıs Tüp Bebek Tedavisinin Gelişim Süreci

1978’li yıllarda ortaya çıkan son yıllarda büyük gelişme kaydeden tüp bebek tedavisi ile birlikte birçok ülkede tüp bebek merkezleri açılmaya başlanmıştır. Artan talep sonucunda hemen her ülke bir takım yasal düzenlemeler yapmış ve çeşitli yasaklar getirmiştir. Örneğin Avrupa ülkelerinde cinsiyet seçimi tedavisi yasaktır. Ülkemizde de deneme sayısında sınırlandırmalar getirilmiştir. Yine ülkemizde yasal düzenlemeler neticesinde evli olmayan çiftlere tüp bebek tedavisi uygulanması yasaktır. Bu tür yasal düzenlemelerle kısıtlanan tedavi yöntemleri K.K.T.C.’de engelleme olmaksızın uygulanabildiğinden en başarılı tedavi merkezleri bu ülkeye kaymıştır.

Doğuş Tüp Bebek de bu nedenle Kıbrıs Tüp Bebek olarak faaliyet göstermek zorunda kalmış bir tedavi merkezidir.

Tüp bebek tedavisi, anne adayından ve baba adayından temin edilen spermlerin ve yumurta hücrelerinin gelişmiş laboratuvar ortamlarında döllenmesi, bu döllenme sonucu oluşan embriyoların anne rahim duvarına tutunabilecek kadar geliştirilmesi, gelişmiş ve en iyi duruma gelmiş olan embriyonun özenle ve tüm kriterler uygulanarak seçildikten sonra anne rahmine transfer edilmesi sürecinden ibarettir.

Bazı çiftler bir bebeğim olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye düşünürken bir takım çiftler de ilk bebeklerinin belli bir cinsiyette olmasını ya da aynı cins birkaç bebekten sonra farklı bir cins bebekleri olsun isterler.

Bu şekilde düşünen çiftler için Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak faaliyet gösteren Doğuş Tüp Bebek Merkezi cinsiyet seçimi hizmeti sunmaktadır.Kendi genetik laboratuvarında %99,9 başarı oranları ile sağlıklı ve garantili bir hizmet sunmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra donör hizmeti de sunan Doğuş Tüp Bebek, bu hizmet ile sağlıklı ve genç yaştaki bayanlardan temin edilen ve dondurularak sakladığı hücreleri, tedavi için gelen ancak kaliteli yumurta temin edilemeyen adaylarda kullanmaktadır.

Her türlü tüp bebek tedavisi yöntemleri ve Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi Doğuş Tüp Bebek hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.dogustupbebek.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.