Çene dolgusu Nişantaşı'nda yüz güzelliğinizi yeniden keşfedin

Çene dolgusu Nişantaşı'nda yüz güzelliğinizi yeniden keşfedin

Estetik ve güçlü bir yüz şekli için çene yapısının kusursuz görünmesi çok önemli bir unsurdur.

Estetik ve güçlü bir yüz şekli için çene yapısının kusursuz görünmesi çok önemli bir unsurdur. Yüzle tam uyumlu bir çene ve çene çizgisi hattının keskin ve güçlü duruşu ile simetrik yüz yapısı yüzün daha dengeli olmasını sağlar. Ameliyatsız çene dolgusu operasyonuyla yüz ifadesi daha çekici hale getirilir. Quartz Clinique ‘te başarılı olarak yapılan çene dolgusu Nişantaşın’da uygulamasıyla hasta memnuniyeti en üst noktaya çıkmaktadır.

Quartz Clinique‘te uygulanan çene dolgusu estetiğini, estetik plastik cerrahi ve yüz estetiği alanında uzman kadro yapmaktadır. Quartz Clinique‘te ameliyatsız yüz estetiği ile ilgili birçok uygulama yapılmakta ve hastalara kaliteli hizmet verme anlayışı benimsenmektedir.

Yüzümüzün alt kısmında bulunan çene bölgesinin şekli, büyüklüğü ve yüzdeki duruşuyla yüz ifademizi, yüzümüzdeki karakteristik özelliği ve yüzdeki diğer organların büyüklüğünü etkiliyor. Çene estetiği ile yüzün alt bölümünde bulunan çenenin yüz kısmına göre duruşu, geride ya da ileride konumlanması, belirginliği, sivri ya da yuvarlak yapıda olması, küçüklüğü ya da büyüklüğü ile gıdı bölgesinin yapısı değiştirilebilmekte. Çene yapısının durumu sivri ya da yuvarlak olması, geride ya da önde bulunması yüz güzelliğini zannedilenden çok daha fazla etkiliyor. Çene bölgesindeki orantısız durumlar, ya da aşırı görünümler kişiyi mutsuz edebiliyor, sosyal hayatın içerisinde çekingen davranışlar sergilemelerine ya da görünümlerinin verdiği mutsuzluktan dolayı daha yaşlı görünmelerine neden olabiliyor.

kıyafet, peruk içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

İdeal Çene Yapısı Nasıl Olmalıdır?

Modern çağın güzellik anlayışında yumuşak formlu ve hatlı olan çene şekilleri kabul görüyor ve bu formdaki çene yapıları gençliği hatırlatıyor. Burun hizasından aşağıya doğru V şeklinde inen çene yapısı diğer çene yapılarına göre daha kabul görür nitelikte. Sadece çene yapısı değil, çıkık elmacık kemikleri, dudak-burun ve alın yapısı da yüz güzelliğini tamamlayıcı unsurlarındandır. Çene yapısının güzelliği kişiye karakterine kattığı anlam ile birleştiğinde kişinin diğer bireylerle sosyal hayatta daha kolay ve rahat iletişime geçebiliyor.

 Çene Dolgusu Kimlere Yapılır?

Çene yapısının olması gerekenden daha küçük olduğu, geriye doğru bulunduğu, çene hattı çizgisinin belirginliğini kaybettiği durumlarda, çene yapısının asimetrik olması, çene ucunun sivri ya da içeri doğru çökük olma durumlarında kişilere çene dolgusu yaptırması tavsiye ediliyor. Quartz Clinique ‘te çene dolgusu işlemi yüzdeki anlam kaybını kişiye geri kazandırıyor ve yüz hatlarını yumuşatarak daha soft bir görünüm sağlıyor. Kadınlar tarafından daha çok tercih edilen çene dolgusu estetiği, benlik ve özgüven duygularının artmasını ve kişinin kendini daha mutlu hissetmesine neden oluyor.

Çene Dolgusunda Kullanılan Maddeler Nelerdir?

Quartz Clinique ‘te çene dolgusu uygulamasında en çok tercih ettiğimiz, sonuçlarından en fazla memnun kaldığımız ve en etkili olarak gördüğümüz madde Hyalüronik Asittir. Hyalüronik Asit vücudumuzda da doğal olarak bulunuyor, cildimizin ve dokularımızın yağlanmasına ve nemli kalmasına katkı sağlıyor. Doku hidrasyonunu sağlamakla görevli bu madde vücudumuzda üretildiği için alerji riski yok denecek kadar az oluyor. Çene dolgusu estetiğinde hastanın vücudunun yağ fazlalığı olan bölgelerinden alınan yağların çene bölgesine enjekte edilmesiyle de dolgu işlemi yapılabiliyor. Kalsiyum hidroksiapatit ve polycaprolactone çene dolgusu işleminde kullanılan diğer maddelerdir. Ancak Quartz Clinique ‘te tercihimiz ciltle ve dokularla tam uyumlu olan Hyaluronik asit dolgu uygulamasıdır.

Çene Dolgusu Kalıcı Bir Uygulama mıdır?

Quartz Clinique‘te uygulanan çene dolgusu prosedürü, yüzün olması gereken simetrisini sağlamada çok önemli bir yere sahiptir. Çene dolgusu uygulaması tek seans olarak ve ortalama 15 dakika kadar kısa bir sürede uygulanıyor ve tamamlanıyor. Uygulamanın kolaylığı bakımından özellikle kadınlar tarafından tercih ediliyor. Quartz Clinique ‘te enjeksiyon kullanılarak yapılan bu uygulamada hiçbir şekilde kesi izi bulunmuyor. Çene dolgusu uygulamasında kullanılan Hyaluronik asit 12-18 ay kadar kalıcılığını devam ettirebiliyor ancak her dolgu uygulamasında olduğu gibi mimik hareketleri ve cildin dokusuna bağlı olarak dolgu işlemi tekrarlanabiliyor. Çene dolgusunu tekrarlama işleminin hiçbir negatif özelliği bulunmuyor. Çenede volüm artışı sağlayan bu uygulama ile hastalarının hemen hepsi kısa sürede uygulanan ve yüzün estetik bakımdan daha hoş görünmesini sağlayan bu uygulamayı yaptırmaktadır.

Çene Dolgusu Uygulaması Zararlı Bir Uygulama mıdır?

Çene dolgusu uygulamasında cilt ile uyumlu maddeler kullanıldığı sürece hiçbir risk bulunmuyor. Çene dolgusu uygulamasında kullanılan maddelerin ve tüm dolgu malzemelerinin Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olması gerekiyor. Doğru miktarda ve doğru teknikle uygulandığı zaman hiçbir risk taşımayan bu uygulamayla hastalar istedikleri çene formuna kısa süre içerisinde kavuşuyorlar.

Çene Dolgusunun Avantajı Var mı?

Quartz Clinique ‘te çene dolgusunun ameliyatsız ve kesi işlemi yapılmadan uygulanması, kısa sürede ve tek seansta uygulanabilirliği, cerrahi bir girişim olmaması ve buna bağlı olarak herhangi bir komplikasyon-enfeksiyon riskinin olmaması nedeniyle avantajlı bir prosedürdür. Çene dolgusu yüz ifadesini daha soft, daha genç ve yumuşak görünüm elde edilmesini sağlıyor. Her hastanın cilt yapısı, çene yapısı ve yüz şekli birbirinden farklı olduğu için çene dolgusunun uzman bir cerrah tarafından yüze uyumlu bir biçimde yapılması son derece önemlidir. En sık uygulanan medikal estetik uygulamalardan biri olan çene dolgusu estetiği yüze hoş bir ifade katar.

Çene Dolgusu Fiyatı Nedir?

Çene dolgusu işlemi fiyatları hastalarımızın muayene sırasında sıkça sordukları sorulardandır. Çene yapısının durumuna, kullanılan malzemeye, varsa çenedeki yapısal bozukluğa ya da kullanılan materyallere göre değişkenlik gösterebilir. Sizin için tüm prosedürlerin detaylandırdığı çene dolgusu işlemi için randevu oluşturmak ve çene dolgusuyla güzelliğinizi daha çekici hale getirmek için vakit kaybetmeden İstanbul Nişantaşı bölgesinde bulunan Quartz Poliklinik +90 212 241 46 24 nolu telefon numaramızdan rahatlıkla bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.