Cem Sert: Birlik ve beraberlik zamanı

Cem Sert: Birlik ve beraberlik zamanı

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İstanbul Şoförler Esnaf Odası’nda geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Esnaflar törende Cem Sert’in İstanbul Taksiciler Odası Başkanlığı’na aday olmasını istendi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odasına bağlı birçok taksici Seyrantepe'deki merkezlerinde bir araya gelerek hem bayramlaştılar hem de sorunlarının çözümü için çıkış yolları aradılar.

Cem Sert İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı:
“AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK”
Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz takdirde aşamayacağımız bir engel yok, yenemeyeceğimiz bir güçlük yok. Bu tablo esnafın gücünü gösteren bir mutluluk ve gurur tablosudur. Emeği geçen herkese en kalbi duygularla içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 


Veli Yurt Etiler Doğan Taksi Durak Başkanı:

“VERECEĞİNİZ GÖREVE HAZIRIZ”

Sayın Başkanım biz bu defa çifte bayram kutlamak istiyoruz. Başkanım, biz istiyoruz ki taksicinin şoförün sorunlarını bilen, çalışkan, azimli, deneyimli bir başkanımız olsun. İstiyoruz ki o başkan bize liderlik etsin biz de güvenle inançla onun peşine düşelim, yılmadan çalışalım. İşte buradayız, zımba gibi fişek gibi bir ekibiz. Vereceğiniz her göreve hazırız. Cem Başkanım. Bizler sizi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nda başkan olarak görmek istiyoruz. Emin olun ki, sadece burada bulunan arkadaşlarımın değil, tüm taksici camiasının temennisi bu yöndedir. Başımıza geçin taksici esnafının dört yıldır yaşadığı çileye birlikte son verelim. Çalışkanlığınızla tecrübenizle taksicilere layık dört dörtlük bir başkan olacaksınız. Esnafın sesine kulak verin. Bugün tarihi bir gün olsun.”

Abdullah Silahyürekli

İstanbul Şoför ve Otomobilci Çocuklarını Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı:


“ESKİYİ GERİ GETİRECEĞİZ”
Esnafın gece gündüz koşturacak, eskinin görkemli günlerini geri getirecek bir başkana ihtiyacı var. Cem kardeşim bu görevi en güzel şekilde layıkıyla yapacaktır. Bizler de daima yanında olacak onu bu davasında yalnız bırakmayacağız” dedi.


Semih Kaçanoğlu
"GÜNEŞ DOĞMAK ÜZERE"

Fazla söze gerek yok. Bugün burada dört yıldır esnafımızın yaşadığı sıkıntılara son vermek için noktayı koyuyoruz. Güneş doğmak üzere. Güzel günler yakındır. El ele vereceğiz ve hedefe ulaşacağız. Cem Sert kardeşimin liderliğinde elimizi taşın altına koyuyor, esnafın haklı mücadelesinde yepyeni bir güç ve enerjiyle sahaya iniyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.”

Cem Sert:

AYRILIK DEĞİL BİRLEŞME ZAMANI

Esnaf tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan bu konuşma sonrası alkışlar arasında söz alan İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cem Sert, “Değerli arkadaşlarım, göstermiş olduğunuz bu teveccühe çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca doğruluktan, dürüstlükten şaşmadım. Gözümü bu teşkilatta açtım, ayrım gözetmeksizin esnafa hizmet etmeyi hayatımın amacı saydım. Taksici, taksi dolmuşçu, şoför hepimiz biriz beraberiz. Ayrı gayrı yok. Ayrılık değil, birleşme zamanı. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın esnafa hizmet davasında üzerimize ne görev düşerse yaparız. Esnafımız emreder biz yaparız. Esnafımızın yüreği aklı nerede ise biz de orada oluruz. Siz beni nerede görmek istiyorsanız orada olmak için var gücümle çalışacağım. Sizlerle birlikte çıktığımız bu yolculukta Cenab-ı Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Sağ olun var olun.” dedi.










Bayramın ikinci günü itibariyle bir araya gelen taksicilere, Anadolu yakası Taksi Dolmuş şöförleri de eklenince gövde gösterisi haline dönüşen etkinlik sıradan bir bayramlaşmanın yerine genel itibariyle birbirleriye hasret giderdikleri hatta Taksicilerin sorunlarının kendi aralarında tartışıldığı ve çıkış yolu arandığı bir toplantıya dönüştü. Bir saati aşkın süre devam eden görüşme sonrasında görevlerine dönen taksiciler, birlik ve beraberlik mesajı vermeyi de ihmal etmedi. 

Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.