Can Ataklı: Adaylığım CHP’ye tepkidir

Can Ataklı: Adaylığım CHP’ye tepkidir

Gazetemizi ziyaret eden DSP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı gazeteci Can Ataklı, adaylığına ilişkin çıkan iddialara cevap vererek, “Halkın iradesine rağmen CHP’nin farklı bir ismi aday göstermesine tepki olarak DSP’den aday oldum” dedi.

DSP Beşiktaş Belediye Başkan adayı ve gazeteci Can Ataklı gazetemizi ziyaret ederek adaylığıyla ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin ile görüşen Ataklı, CHP’nin kendisini aday göstermediği için DSP’den adaylığını koyduğuna ilişkin iddiaları yalanladı.

'TEPKİM HALKIN İRADESİNE KARŞI OLUNMASI'
Ataklı; “CHP'nin mevcut 26 adayın 
dışında bir ismi aday göstermesinden dolayı halkın iradesinin hiçe sayıldığını düşünüp, tepki olarak DSP’den aday oldum” dedi. 

'OYU BÖLENLER SPEKÜLASYON YAPANLARDIR'
Kendisinin “CHP’yi böldüğü” iddialarına da değinen Ataklı; partiyi asıl bölenlerin belediye başkanı olmadan spekülasyonlara karışanların ve genel merkezin listesini değiştirenlerin olduğunu söyledi.

‘ADAYLIĞIM RANT VE MAKAM İÇİN DEĞİL’

'Sizin vesilenizle halkın gerçekleri görmesini sağlamalıyız' diyen Ataklı; sivil toplum örgütleri ve gazetecilerin de bu süreçte gereken bütün gerçekleri halka anlatılması gerektiğini belirtti. “Belediye başkan adaylığımın temel sebebi rant ve makam değil” diyen Ataklı, Beşiktaş halkının hak ettiği kalitede bir yaşamı sunmak için gereken bütün çalışmaları yapacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.