Çamaşır Makinesinin Düğmesi İçine Kaçarsa Ne Yapılmalı?

Çamaşır Makinesinin Düğmesi İçine Kaçarsa Ne Yapılmalı?

Çamaşır Makinesinin Düğmesi İçine Kaçarsa Ne Yapılmalı?

Çamaşır Makinesinin Düğmesi İçine Kaçarsa Ne Yapılmalı?

Makinenizin ön gösterge panelinde yer alan her bir tuş ile cihazınızın tüm fonksiyonlarının yönetimini gerçekleştirebilirsiniz. Program seçimi, program iptali veya diğer özel fonksiyon tuşları gibi pek çok farklı tuş makinenizin kontrol panelinde yer alır. Çamaşır makinenizin ön kontrol panelinde yer alan tuşların her biri mekanik temelli bir sisteme sahiptir. Bu nedenle uzun süreler yoğun ve sık kullanımı gibi pek çok etken nedeniyle çamaşır makinesinin düğmesinin içine kaçması sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Bireysel olarak çamaşır makinesinin içine kaçan düğmesini tekrar çıkartmak için bireysel olarak işlem yapamazsınız. En azından cihazınıza zarar vermeden bunu yapabilmeniz mümkün olmayacağı için Zümrütevler Bosch Servisi merkezimize başvuru yapmanız çok önemlidir.

Çamaşır Makinesinin Düğmesi Neden İçine Kaçar?

Çamaşır makinenizin kontrol panelinde yer alan kontrol panelindeki her bir tuş zaman içerisinde veya olağandışı etkenlere bağlı olarak içine kaçabilir. Böyle bir durumda o tuşu ve doğa olarak sağladığı fonksiyonu kullanamayabilirsiniz. Hatta çamaşır makinenizin takılı kalmasına ve yanı sıra program devresinin kafasının karışmasına neden olabilirsiniz. Bu yüzden çamaşır makinenizin tuşunun içine kaçması yönündeki sorunlarınızın çözümünü sağlayabilmek için en kısa süre içerisinde profesyonel Kartal Bosch Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmeniz çok önemlidir.

Çamaşır Makinesinin Düğmesi İçine Kaçarsa Ne Yapılmalı?

Çamaşır makinenizi çalıştırırken kontrol panelindeki tuşlardan herhangi bir tanesinin içine kaçması, küçük gibi görünse de aslında oldukça ciddi bir sorundur. Çamaşır makinenizi kullanamamanıza neden olan bu probleme karşı çözüm sağlayabilmek için mutlak suret ile profesyonel destek almanız çok önemlidir. Çamaşır makinenizin tuşunun tamamen bozulmasına ve hatta program devresine dahi zarar vermemek adına hassas şekilde uygun ekipmanlar kullanılarak, yerinden çıkartılması gerekmektedir.

Çamaşır makinesi içine kaçan tuş için uzman teknikerlerimiz tarafından hassas şekilde özel ekipmanlar kullanılarak, dışarı çıkartma işlemi uygulanır. Ancak bazı durumlarda komple çamaşır makinesinin tuş takımının yenilenmesi gerekliliği de ortaya çıkabiliyor. Bu boyuttaki. Bir sorunun hızlıca giderilmesi için uzman Maltepe Bosch Servisi teknikerlerimiz tarafından yerinde servis müdahalesiyle, değişim işlemi uygulanır. Servisimiz tarafından gerçekleştirilen parça değişim işlemleri yalnızca orijinal yedek parçalarla yapıldığından, cihazınızda ilk günkü kalite ve dayanıklılığı sağlamaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.