Çaltı: Ne fakiri bir  milyar doları var!

Çaltı: Ne fakiri bir milyar doları var!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’li Gürsel Tekin’e “Ben fukara bir adamım” diye yanıt vermesi Belediye Meclİs Üyesi Dursun Çaltı’yı sinirlendirdi. Çaltı, “Ne fakiri Sarıgül’ün 1 milyar doları var. Üstelik bunu köftecilikten kazanmış” diye tep

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yerel seçimlerde CHP’den aday olacağı iddialarına ilişkin tartışma sürüyor. İddialar hakkında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in “CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapabileceğiniz bir istasyon değildir. CHP ciddi bir siyasal partidir” sözlerine Başkan Sarıgül’den gecikmeli de olsa yanıt gelmiş ve Sarıgül, “Benim büyük adamlarla işim olmaz, ben fakir fukara bir adamım” demişti. Sarıgül’ün açıklamalarını YURT’a değerlendiren  Belediye Meclis Üyesi Dursun Çaltı, “Nef fakiri, Sarıgül’ün 1 milyar doları var?” iddiasında bulundu. .
"KÖFTECİLİK YAPIYORDU"
Sarıgül’ü CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı dönemden bugüne yaklaşık 40 yıldır tanıdığını belirten Çaltı, “Eskiden otoparkçıydı. Sonra da köftecilik yapıyordu. Şimdi ise Türkiye’nin sayılı zenginlerinden biri oldu” diye konuştu. Sarıgül’ün 1 milyar dolar serveti olduğu iddiasında bulunan Çaltı, “Tapularını üst üste koysa kalınlığı  bir metreyi bulur. Şişli’de Cumhuriyet tarihinin en büyük talanını yaptı” dedi.
“TAYYİP ERDOĞAN’DAN KORKUYOR"
Çaltı, “Sarıgül, Allah’tan korktuğu kadar Tayyip Erdoğan’dan korkuyor. Bu nedenle CHP’den aday olamaz” ifadesinde bulundu. Sarıgül’ün “Fukarayım” açıklamasıyla reklamını yaptığını belirten Çaltı, yerel seçimlerde Sarıgül’ün hangi partiden aday olacağıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yaşar Nuri Öztürk’ten aldığı Halkın Yükselişi Partisi’nde şu anda kendi adamları var. Partinin ismini bir günde ‘TDH’ olarak değiştirdi. Şişli’den belediye başkan adayı olacağı çok net. CHP'yi kamuoyunda zor durumda bırakıp mağduru oynamak istiyor.”



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.