Bunu Şeref Çiçek, Bayram Bektaş ve Eren Şafak takip edecek

Bunu Şeref Çiçek, Bayram Bektaş ve Eren Şafak takip edecek

Bu düzenli olarak yapılacaktır. 9 gün bir oyuncunun kilo alması veya vermesi için  uzun bir süre olduğu için buna dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Bu düzenli olarak yapılacaktır. 9 gün bir oyuncunun kilo alması veya vermesi için  uzun bir süre olduğu için buna dikkat etmeniz gerekiyor. Şenol Hoca da bunun peşine düşer. " "Bence Gedson Fernandez iyi bir iş çıkarıyor. Gedson, kendisine verilen rol açısından, Senor Güneş ile birlikte son iki maçta  ilk 11 maçına çıktı. Hem maçın hem de Beşiktaş derbisinin en iyisiydi. Gedson ile uyumlu bir orta saha oyuncusuna, özellikle de hücum hattını daha yaratıcı baynesine hale getirebilecek birine ihtiyacı var. Gedson, işi merkez ofisten yürütür. Topu kendi  sahasından alıyor ve rakip  sahaya dripling yapıyor ama Beşiktaş'ın rakip ceza sahasının etrafından dolanıp gerektiğinde gol atabilecek bir oyuncuya ihtiyacı var.

Takviye en az 3 pozisyon

Şenol Hoca'nın önceliği, takımı fiziksel olarak iyi bir seviyeye getirdikten sonra savunma takviyeleri almak. Sol bek, bek, ön libero, orta saha, kanat... 5  mevki belirlendi. Belki 5 pozisyonun hepsi taşınmayacak ama zayıf ve yetersiz görülen pozisyonlar. Bu 5 pozisyondan en az üçüne transfer olmak istiyorum. Orta sahada bir oyuncu veya bir ön libero olabilir. 1 stoper, 1 sol bek, 1 sağ kanat, Beşiktaş bu 5 mevkiden en az 3'üne takviye yapacak. Josef De Souza, Ankaragücü futbol takımı maçından sonra zihinsel bir süreçten geçti ama onu asıl baynesine giriş etkileyen sakatlığıydı. Kötü yönetilen bir süreçti ama Josef'in düşüşünün Ankaragücü maçından kaynaklandığı söylenemez. Joseph de şu anda sakat. Sezon öncesi menisküs ameliyatı geçirdi ve Joseph tam olarak zirvede değildi. Dizi etkileyen başka bir sorun daha var. Diz sakatlığından dönmek kolay değil. Joseph'in geri dönme girişimlerine rağmen dizi bazen buna izin vermiyordu. Sözleşme sezon sonunda sona ermek üzere, bu nedenle sözleşmeyi beklemek doğal. Beşiktaş teklif yaparsa takımda kalmak isteyeceklerini biliyorum ama henüz böyle bir görüşme yok. Ankaragücü'nün maçtan sonra bir çıkış açıklaması vardı ama modası geçmiş. Beşiktaş henüz bir teklif yapmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.