Bodrum Marina Yacht Club

Bodrum Marina Yacht Club

Marina Yacht Club’ın sezonun açılmasıyla birlikte başlatmış olduğu “Nostalji” Gecelerinin 24-25 Haziran Gecesi konuğu İlhan Şeşen oldu.

MUĞLA- Marina Yacht Club’ın sezonun açılmasıyla  birlikte başlatmış olduğu “Nostalji” Gecelerinin 24-25 Haziran Gecesi konuğu İlhan Şeşen oldu. Sadece bu hafta konuk olacak olan sanatsı sevilen şarkılarıyla Bodrum’luların gönlünde taht kurdu.

Türk Pop Müziği’nin “Amca” sı lakabıyla tanınan İlhan Şeşen müzik çalışmalarına 70’li yıllarda başladı. 1080’li yılların başında “Grup Gündoğarken” ile ününe ün katan sanatçı 1994 yılından itibaren solo albümler yapmaya başladı. İlhan şeşen sadece müzisyenliğiyle değil, oyunculuğuyla da sevilen bir sanatçı olarak tanınıyor.


Sanatçı “Caria Homes” dergisine yaptığı bir açıklamada Bodrum için bakın neler söyledi.


“Bodrum yaşamı bambaşka bir şey. Geldiğim ilk yıllarda henüz gençtim ve burada hep çok eğlenirdim. O zamanlar denize, şimdi mendireğin kapalı duran bölümünden girerdik. Akşamları da aynı yerde, Dimitrokopulo şarapları ve gitar eşliğinde eğlenirdik. Bodrum’a ilk geldiğim yıl, bir pansiyon arıyorduk, yoldan geçen birine sorduk; “Deniz Pansiyon neresi dayı? Dedi ki, “Ha orda gördüğün beyaz ev gari”. Hep beyaz ev, bu Bodrum’un büyüsü işte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.