• BIST 108.153
  • Altın 153,903
  • Dolar 3,8325
  • Euro 4,5073
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara -2 °C

Bizimkiler dizisinin Cemil'i, Uğurtan Sayıner'den sevenlerini üzdü!

Bizimkiler dizisinin Cemil'i, Uğurtan Sayıner'den sevenlerini üzdü!
"Bizimkiler" dizisinde canlandırdığı "Cemil" karakteriyle herkesin gönlüne taht kuran Uğurtan Sayıner, uzun zamandır etkisi altında olduğu alkol bağımlılığından kurtulmak için İzmir'de tedavi altına alındı. Uğurtan Sayıner kimdir, nerelidir?

"Bizimkiler" dizisinde canlandırdığı "Cemil" karakteriyle herkesin gönlüne taht kuran Uğurtan Sayıner, uzun zamandır etkisi altında olduğu alkol bağımlılığından kurtulmak için İzmir'de tedavi altına alındı. Uğurtan Sayıner kimdir, nerelidir?

“Bizimkiler” dizisinde “Cemil” karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner (71), alkol bağımlığından kurtulmak için İzmir’de tedavi altına alındı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki AMATEM’de tedavi gören usta oyuncunun, 12 Kasım’da hastaneye yattığı ve yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Sevilen oyuncunun zihinsel yönden bazı sıkıntılarının olduğu ve bazı organlarının da zarar gördüğü belirtilirken, kimseyle görüştürülmediği ifade edildi. Uğurtan Sayıner, Bizimkiler dizisinde Cemil karakterine hayat veriyordu. Ünlü oyuncu, 'Sevim koşşş' repliği ile hafızalara kazındı.

UĞURTAN SAYINER KİMDİR?

Uğurtan Sayıner, 1944 Samsun doğumlu. 
İktisat fakültesi mezunu olan oyuncu, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.

Filmografisi:

Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012
Yağmurdan Sonra - 2010
İki Koca Adam - 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005
Falımda Bir Kız Var - 2004
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
El Kızı - 1989
Biri Ve Diğerleri - 1987
Perihan Abla - 1986
İstanbul 1979 - 1979

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Şişli'de Lüks Otelde Hırsızlık..!06 Haziran 2017 Salı 13:14
  • Bahar Aylarına Uygun Düğün Organizasyonu25 Mayıs 2017 Perşembe 11:18
  • Düşük Bütçeyle İç Dekorasyon Nasıl Yapılır?10 Mayıs 2017 Çarşamba 12:27
  • Lipmax suya dayanıklı ruj ne kadar etkili?10 Mayıs 2017 Çarşamba 01:04
  • YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ TİŞÖRTLER30 Mart 2017 Perşembe 01:07
  • Tek Taş30 Mart 2017 Perşembe 01:07
  • Tişört30 Mart 2017 Perşembe 01:06
  • Koltuk Döşeme Firması Seçerken Neye Dikkat Etmelisiniz?25 Ocak 2017 Çarşamba 21:35
  • Son 10 Yılın En İyi 10 Bilim Kurgu Filmi13 Ocak 2017 Cuma 01:57
  • Boyasız Göçük Düzeltmede Uzman Car Moss16 Kasım 2016 Çarşamba 22:59
  • Tüm Hakları Saklıdır © 1998 Şişli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 212 213 32 05 | Haber Scripti: CM Bilişim