Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon euro

Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon euro

A Spor'un haberine göre Francisco Montero ile yollarını ayırmak isteyen siyah-beyazlı ekip, Tormena için Braga'ya 3 milyon euro'luk teklifte bulundu.

A Spor'un haberine göre Francisco Montero ile yollarını ayırmak isteyen siyah-beyazlı ekip, Tormena için Braga'ya 3 milyon euro'luk teklifte bulundu.

Braga'dan beklenmedik yanıt

Portekizli Braga, Beşiktaş'a beklenmedik bir yanıt verdi. Wall'un kaynaklarına göre Braga, futbolcudan 8 milyon Euro'luk bir serbest kalma ücreti talep etti.

İki haftadır işe alınmadı

Brezilyalı futbolcunun transfer dedikoduları nedeniyle  kadrosunda yer almadığı 2 maça Braga çıktı. Tormena'nın Braga ile olan sözleşmesi 2024'ün sonuna kadar devam ediyor. Beşiktaş ile Braga arasındaki görüşmeler oyuncunun transfer talebi nedeniyle devam ediyor. Siyah beyazlılar Portekiz ekibinin indirim yapmasını bekliyor.

Uğur Karakullukçu'nun açıklaması şöyle:

"Açıkçası Beşiktaş için pek ideal bir zaman değil, kadroları yetersiz ve Şenol Güneş'in kendi takımının potansiyelini gerçekleştiren Valerien İsmael'i tercih etmesi biraz şüpheli, bu takımın daha derin olduğunu düşünsek de hala potansiyeli var. birlikte bir şeyler yaratabilmek çok ham ve çok ham.Haydi N'Koudou Do'ya bir şeyler verelim, Weghorst için bir şeyler yapalım, hatta dahası, Masuaku için mid yapalım ama Masuaku yeterince oynamıyor, bırakın yarım oynasın, Yarım oynamasın mesela Muleka bence çok büyük potansiyele sahip bir oyuncu, Galatasaray ve Fenerbahçe'de bile çift hanelere ulaştığını kesinlikle göreceğim bir oyuncu ama Beşiktaş'ta çok az zaman alan rotasyonda olamıyor. Bundan dolayı yetenekli oyuncuların oynayamayacağı, beraber oynayanların da oynayamayacağı bir yapı oluşturuldu.Beşiktaş bir pozisyonda. üretemedikleri bir takım. Puan olarak da çok uzak olduklarını düşünmüyorum, ölelim, ölelim diye bir durum olacağını düşünmüyorum. ”Ama bu maça özel bakarsak, Selçuk İnan altında aslında Kasımpaşa bir şeyleri değiştirdi, top biraz daha fazlaydı, topa sahip olmaya çalıştılar. Ama Alanya Maçının son maçı dışında Alanya "bir" Rakibe izin verebiliyorlarsa, Kasımpaşa'nın sıkıntılı olduğunu teslabahis giriş görüyoruz. İstanbulspor  dahil İstanbulspor adına gol atan tek takım. Rakibini fiziksel olarak  zorlayan bir takım yani her iki takımı da izlediğimde özellikle bu hafta Beşiktaş evinde dinlenirken ve çok da yorgun değilken Kasımpaşa son maçını iyi yapmış olabilir ama Alanyaspor yine de iyi. takım ve maç kağıdına bakarsanız yanılıyorsunuz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.