Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var

Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var

Teknik taktiklerle değil, iç meselelerle ilgilenmeli. Bu nedenle menajer, Dünya Kupası maçları arasında mümkün olan her şeyi yapacaktır.

 

Teknik taktiklerle değil, iç meselelerle ilgilenmeli. Bu nedenle menajer, Dünya Kupası maçları arasında mümkün olan her şeyi yapacaktır. Aslında Valerien Ismael, Beşiktaş'ta travma geçirdi. Bazı oyuncular kendilerine göre sosyalleşirler ve bir dil konuşanlar da kendilerine göre sosyalleşirler. Şimdi düzeltmeye çalışıyor ve düzeltilecek gibi görünüyor. Bu bir öğretmenin işi ve bu deneyimli öğretmenlerin zaman zaman avantajı ve bir kulüpte olma şansları. İsa ne yaptıysa orada ego hüküm sürdü. Nefsine hakimdir. Burada  Şenol Güneş'in olması elbette bir avantaj. Mesela Şenol Güneş, Cenk'i 90+1'e itmeyecek. Sadece Şenol Güneş için söylemiyorum; Türk futbol kültürünü iyi bilen Şenol Güneş, Fatih Trim, Mustafa Denizli, Nesip gibi tecrübeli betist teknik direktörler ve teknik direktörler Hata Yaparak Topu Hemen Tutmayın. Bunu yönetmek çok önemlidir. Bunları yapay zeka olarak düşünürseniz, başka bir okul gibi robotlar olarak düşünürseniz o zaman sorunların nasıl ortaya çıktığını anlayamazsınız, çözemezsiniz. Geldiğinde "Burada futbol kültürü nasıl?" diye sordu. Türkçe öğretmeni getirin. Kalli aldı ve Hollandalı öğretmen geldi ve Türkçe öğretmeni olmadan çalışmayacağımı söyledi. Her nasılsa İsa gelip Aurelio'yu zamanından önce aldı ve konuştular. Ali Bey ona bu futbol kültürüyle ilgili bazı nasihatler verdi. İsmail aynı fikirde değildi ve asıl sorun buydu. Bu temelde konuşuyorum. Beşiktaş'ın şansı Fenerbahçe veya Galatasaray kadar yüksek değil ama bu bir buçuk aylık ara, onarımlar ve hatta takımın yer değiştirmesi için yeterli.

Siyah beyazlı kulüpler Güneş, Beşiktaş Futbol Altyapısı ve  Futbol AŞ'nin kadın futbolundan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan'ın yaptığı açıklamaya göre, akademinin teknik direktörleriyle bir araya gelen Futbol Akademisi Altyapı Altyapı Teknik Müdürü betist giriş Mehmet Ekşi ve sporcular. Fırat Fidan'ın hazırladığı sunumun ardından Güneş,  Mehmet Ekşi ve akademi koçu ile görüş alışverişinde bulundu. Şef Güneş, tur sonunda Beşiktaş Futbol Akademisi teknik, idari  ve oyuncu kadrosuyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çin Süper Ligi puanlarına ve puan  durumuna baktığımızda  şampiyonluk avında Beşiktaş'ı görebilir miyiz?" "Belli bir açıdan Beşiktaş'ın işi zor görünüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.