Beşiktaş Önemli Kaynakları

Beşiktaş Önemli Kaynakları

Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan'ın 1-2 milyon Euro'ya satın alma opsiyonlu olarak kiralanmasını istiyor. Hull City ile yapılan görüşmelerde de önemli ilerlemeler kaydedildi.

Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan'ın 1-2 milyon Euro'ya satın alma opsiyonlu olarak kiralanmasını istiyor. Hull City ile yapılan görüşmelerde de önemli ilerlemeler kaydedildi.

ADA'da 4 gol attı

Hull City,  2022 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Ozantoufan'ı 3 milyon € bonservis bedeli karşılığında getirdi. İngiltere takımını 23 maçta temsil eden milli takım, 4 gol atarken, 4 gol kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde yazar ve spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, VAR kayıtlarının yayınlanması ve hakemlik skandalını değerlendirdi.

İşte Çelikler'in açıklaması:

VAR kaydını dinledik ve 'Rui Yaba faul yaptı' dedi. Yaba'ya faul yapılmadı ve Yaba ofsayt değildi. Arkadan biri, "Kardeşimin ofsayt olduğuna emin miyiz?" dedi. Vay vay... AVAR hakemi Bülent İlkoğlu olabilir. Özgüç Türkalp mooibet hata olduğunu ve Nelsson'ın omzunun ofsaytta olduğunu söyledi.Nelson'ın omzu çizgide  nasıl ofsayt sayılır? Bunu kimse sormadı. Erkan Özdamar da dün iptal etmek istedi ve "Nelson Abi apaçık bir hatası var" dedi. Kir nerede? O yüzden hata deyin, ben kötü tarafını görmüyorum, ben hata diyorum. Sanmıyorum, ama en azından tartışmalı, kirli kirli. Hiçbiri hakem olmamalı. Özgüç Türkalp'in hakem olmadığı ve toplum tarafından iyi bir çocuk olarak görüldüğü yıllar içinde anlaşılmıştır. İyiyse cami yaptırabilirsin. Bu olaylar iyiye mi yoksa kötüye mi gidiyor?

N'Koudou'nun yerine Atilla Karaoğlan iptal etme eğiliminde, diyelim. VAR hakemine 'Şiddet var bence gel gör', 'Sanmıyorum, gördüm' dediğini VAR hakemine anlattı. "Şiddet olduğunu düşünmüyorum, Kitsou abartıyor" diyor ama Kitsou'nun burnu hafif açık, ne yapalım?

Türk hakem o dakikadan sonra bir daha geri dönmedi. 8 Mart darbesini kolay olmayan bir şekilde yaşadık. Bir liste var, listenin solunda yargılamayı tamamlayanlar, sağında ise ilerlemek isteyenler yer alıyor. Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus görevden alındı. Burada kovulanlar daha sonra başka pozisyonlara iade ediliyor. Şimdi önce ceza alanlar, yükselmeye çalışanlarla aynı ortamdalar ve hala VAR'da, AVAR'da, sektörün bir yerinde beraberler. Böyle bir ortamın sağlıklı sonuçları olabilir mi? Sonra hepsini ortadan kaldırıyoruz ve yeni mooibet giriş bir nesil getiriyoruz. Başka seçenek yok. Bir yalan üzerine doğru bir yapı inşa edemezsiniz. Burada bir işbölümü var. Onu yok edersin ve yenisini yaparsın. ”

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında  MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızılar 2-1 galip 1-0 geride kalırken MKE Ankaragücü 7. dakikada Taylan Antalyalı ile öne geçerken, Galatasaray  16. dakikada Barış Alper Yılmaz ve  Bafetimbi Gomis ile 30. dakikada Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle son golü buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.