Beşiktaş kaybetti

Beşiktaş kaybetti

37 yaşında bir adam 36 yaşında bir adam oldu. Beşiktaş'ın şu anda 26 puanı var.

 

37 yaşında bir adam 36 yaşında bir adam oldu. Beşiktaş'ın şu anda 26 puanı var. Ama 14 Şubat'ta Antalya'da maçı var. M.'nin cebinde kibrit var. Bu maçı kazanırsa Beşiktaş otomatikman liderliğe yükselecek. Şenol Güneş'in nefesini enselerinde hissettiler. Bu Beşiktaş'a ligin geri kalanında avantaj sağlıyor. "

"Ama Beşiktaş futbol takımı ön cephesine bakalım. Gaziantep futbol takımı maçından önce de söyledik. Ölüm kalım oyunu ne oynanırsa oynansın, Beşiktaş ölecektir. Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var. Beşiktaş bugün ölmezse pek ihtimal vermiyorum, bence Beşiktaş kazanır, Beşiktaş aslında sadece Kasımpaşa'yı değil bu haftaya da iz bırakacak.

"Joseph sakatlandı. Salih sakat olsa da kadro betmarlo eksikliğinden dolayı yedek oyuncu başlayabilir. En önemli soru şudur. Bu, Beşiktaş'ın sezon başındaki takım planlamasının yanlış gittiği anlamına geliyor. Neden? Niye? Beşiktaş'ta bugün sağ bek yoktu. Ya Tayfur çıkar ya da Necip çıkar. Ben olsam ortada Tayfur'u kullanırdım. Çünkü Beşiktaş'ta da bir santrafor yok. Burada enerjiye ihtiyacımız var. Onu sağ bek olarak kullanırsanız, ortada onu özlersiniz. Atiba yorulduğunda, Saleh'i yarı sakat bırakacak. Gedson, Salih'i yaparsın, Atiba'yı yaparsın. ”

“Umarım N'KOUDOU kovulmaz”

“Sonuçta Beşiktaş'ın Tayfur'u nasıl kullanacağı çok önemli. N'Koudou ile biraz abarttım. Son birkaç haftadaki olaylar, N'Koudou'nun görevi haritasız tamamlamasını biraz zorlaştırdı. Umarım N'Koudou bu tuzağa düşmez. Beşiktaş futbol takımı da  bu hafta ligde kendisini ayakta tutan puanları alacak. Ozan Tufan ile belki savunma güçlendirilebilir. Ozan-Beşiktaş betmarlo giriş işbirliğinin iyi olacağını düşünüyorum. Şampiyonluktan uzak değiller ama havalarında da değiller. Ancak ilk yarının bitimine iki maç kala, bu iki maçtan altı puan alamamaları halinde kırılacaklarını düşünüyorum. Bu nedenle altı puanı almak istiyorlar ve bence Beşiktaş, Kasımpaşa maçında favori. Beşiktaş takımında forvet yok, Weghorst çok iyi bir oyuncu ama forvet değil. Tabii burada Ghezzal'ın eksikliği önemli ve onu düzeltemezler. Bir yandan şampiyonanın başında çok eleştirilen İsmail'in hızlı oyununu arıyorum. Şimdiye kadar Beacon olsun Galatasaray olsun hiçbir takımda bu kadar etkili futbol görmedim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.