Beşiktaş ilk yarıda 2 gol attı ama skoru Mert Gürnok belirledi.

Beşiktaş ilk yarıda 2 gol attı ama skoru Mert Gürnok belirledi.

Kasımpaşa'nın net pozisyonunu alıp takımını galibiyet pozisyonunda tuttu. Bu oyunun en önemli oyuncularından biri de Mert'tir.

 

Kasımpaşa'nın net pozisyonunu alıp takımını galibiyet pozisyonunda tuttu. Bu oyunun en önemli oyuncularından biri de Mert'tir. Beşiktaş  inanılmaz derecede iyi bir takım imajı göstermiyordu. Hem hücumda hem de savunmada eksikleri var. Menzil uzun. Bu yüzden çok pozisyon veriyorlar.

Beşiktaş dünkü maçta çok pozisyon kaybetti. Cenk ve Weghorst bireysel olarak hedeflerinde başarılı oldular. Vuruş tekniği açısından da gollerin değerli olduğunu düşünüyorum.

Ama Weghorst'un hücum ve savunmaya katkısını gollerin dışında göremiyoruz. Şenol Güneş'in şu ana kadar çok net bir teması olduğunu  düşünmüyorum. Ama Beşiktaş forması harika bir forma.

Bildiğimiz gibi rakibine şans vermeyen etkili Beşiktaş  yok.

Bu hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda geçerlidir. Yine de  Kasımpaşa maçında etkili oynamaya devam ettiklerini varsayarsak.

Bu oyunda dikkat çeken bir isim de Mert Günok. Zaferin cashbet mimarı olur. Kalecinin öne çıktığı maçlarda takımın pek iyi olmadığını unutmayın. 8 Ocak Pazar günü tüm dünyada ve Türkiye'de heyecan dorukta olacak. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Nikhat Kahević, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yenmesinin ardından  TRT Spor'da maçı değerlendiriyor.

"Taraftarlar maçları kolay bitiremez"

"Beşiktaş taraftarı içeride rahat rahat maç bitiremez. Beşiktaş 3-4 yapar diyorsunuz, Kasımpaşa  bu konuda bir, zor bir takım. Beşiktaş da tavır aldı. Beşiktaş 12 dakikada topa %86 sahip oldu. Weghorst bloklandı, Redmond'un pası belirsizdi ve Cenk hücum etmek için inisiyatif aldı. Zenk gol attıktan sonra Weghorst skoru 2-0 olarak yeniden yazdı. Şu anda bir gol morali yükseltir ve rakibi zayıflatır"

"MERT olmadan kazanamaz"

"Beşiktaş ikinci yarıda Muleka ve Weghorst'u buldu. Beşiktaş kazansa bile mutlu mu onu tartışmamız lazım. Bana göre oyunun en iyi oyuncusu, MVP'si Mert'tir. Mert olmadan Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçını da bu maçı da kazanması mümkün cashbet giriş değil. Mert çok iyi performans gösterdi. Milli takım gollerinde olağanüstüydü. Onun adına çok mutluyum, korkusunu yendi. Serbest oyuncu olarak oynadı ve serbest atış çizgisinde harikaydı. Net kurtarışları var ve takımı oyunda tutuyor. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.