Beşiktaş 67-71  mağlup oldu

Beşiktaş 67-71  mağlup oldu

Beşiktaş Emlakjet, BJK Emlakjet Turkish Insurance Basketbol 14. Hafta Süper Lig'de Kompozit Yenilgi'de 67-71 Bunun sonucunda Beşiktaş yeni teknik direktörü Igor Milicic yönetiminde her iki maçı da kaybetti.

Beşiktaş Emlakjet, BJK Emlakjet Turkish Insurance Basketbol 14. Hafta Süper Lig'de Kompozit Yenilgi'de 67-71 Bunun sonucunda Beşiktaş yeni teknik direktörü Igor Milicic yönetiminde her iki maçı da kaybetti. Frutti Extra Bursaspor 88-74 Beşiktaş Emlakjet Beşiktaş Emlakjet 67-71 Bahçeşehir Akademi Bahçeşehir Akademi'de forma giyen Yiğit Arslan maçın en skorer ismi oldu. Arslan  24 sayı  6 ribaund kaydetti. Jerry Franck Boutsiele 13, Kartal Özmizrak 7, Muhammed Baygül 11, Hadi Özdemir 5 ve Jamar Smith 9 sayıyla oynadı.

Matthew Mooney, Beşiktaş'a Yeterince Katkı Vermiyor

Matthew Mooney, Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu değil. Amerikalı oyuncu maçı 17 sayı ve 6 asistle tamamladı. Siyah-Beyazlılar'da Jason Allen Rich 11, Ömer Can İlyasoğlu 11, Jordan Emanuel Usher 9 sayı üretti. Beşiktaş Emrakjet bu sonuçla  ligde çıktığı 14 maçta 3 cashbet galibiyet ve 11 mağlubiyet elde etti. Bahçeşehir Akademi'nin 7 galibiyeti ve 7 mağlubiyeti bulunuyor. Basket Eagles deplasmanda Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak, Bahçeşehir Akademi ise  sahasında TOFAŞ ile karşılaşacak. Ozantufan'ın transferi, Hull City'den Beşiktaş'a gelen görgü tanıklarının istediği gibi. Beşiktaş hızlı bir gelişme yaşadı.

A Spor'un haberine göre Ozantufan'ın transferi, Hull City'den Beşiktaş'a olan yüksek tanık şartı nedeniyle zor. Siyah ve beyaz alternatif isimler kullanır. "Bugünkü maç tam da Şenol Güneş'in istediği türden cashbet giriş  bir maçtı. Şenol Hoca bu sisli havayı ve böyle bir tuzağı seviyor. Bunu Beşiktaş'taki geçmiş kariyerinde birçok kez gösterdi. Şimdi Galatasaray ve Fenerbahçe, ligin ilk yarısı öncesinde şampiyonluk havasındaydı. Ama puanlara bakarsam iki takımda 36 puan ve 35 puan var. Beraberlik kokan bir derbi olabilir. Neden? Niye? Önceki yıllara göre hakeme çok fazla etkisi olmayacak bir derbi izleyeceğiz. Umuyorum. Bunun sebebi hakemin VAR kaydının yayınlanması, iki kulüp tarafından üst üste yapılan açıklamalar, federasyon başkanının  son on gün içinde olağan dışı durumlarda gösterdiği şeffaflık, mevcut hakem tarafından otomatik olarak bloke edilecek. bazı şeylerin tasarımı. Böyle bir ortamda derbide beraberlik ihtimali daha fazladır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.