Beşiktaş 10 oyuncu 75 dakika sahaya döndü

Beşiktaş 10 oyuncu 75 dakika sahaya döndü

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önemli bir başlangıca hazırlanıyor. Çebi, TFF'den iki maçın tekrarını isteyecek.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önemli bir başlangıca hazırlanıyor. Çebi, TFF'den iki maçın tekrarını isteyecek. Çebi, Beşiktaş'ın VAR rekoru için puan almasını haksızlık olarak değerlendirerek, "Ancak Gaziantep'e 2 puan kaybettiğimizi düşünüyoruz. Antep'ten Gazi replayine 25. dakikada Beşiktaş  10 oyuncu alacak. Biz takımımıza inanıyoruz” dedi. Başkan Ahmad Noor Sebi, Puerto FK maçına 65 dakika kala 10 oyuncuyla Gaziante futbol takımına karşı tekrar oynamaya hazır, ancak bir şartla. Ofsayt nedeniyle reddedilen goller geçerli sayılacak ve maç o andan itibaren yeniden başlayacak."

Gözler Galatasaray futbol takımına çevrilecek

Evet, Beşiktaş başkanı, TFF'nin büyük sonuçları olan VAR kayıtlarını yayınlama konusundaki tarihi  meydan okumasına yanıt vermeye hazırlanıyor. Çebi, ekibiyle birlikte yapacağı bir değerlendirmeyle teklifi TFF'ye  resmi olarak bildirmeye hazırlanıyor. Kesin betvevo olan şu ki, bu dilekçe verildikten sonra kamuoyunda büyük yankı uyandıracak. Bu aşamada tüm gözler Galatasaray'da olacak ve nasıl  tepki vereceklerini merak edeceğiz. Beşiktaş yönetimi ile birlikte siyah beyazlı teknik direktör Şen Güneş de kendi maçları için VAR kayıtlarının yayınlanmasına tepki gösterdi. Güneş bu hafta  gazetecilere verdiği demeçte, "Gaziantep maçında mağdur olduk. Bir şeyler ters gitti ve hakem kırmızı kart gösterebilirdi. Açıklamasını yaptı, hata yaptı. Yanlıştı, suç işlemek yerine. Biz zaten mağduruz." arkanda, yakanı indir!" dedi.

VAR anketi görüşleri ayırıyor

TFF, kamuoyunu da ikiye bölen iki maça ilişkin VAR kayıtlarını açıkladı. Karara karşı çıkanlar, bundan sonra kulüplerin tartışmalı her pozisyon için VAR kaydı isteyeceğini ve hakemlerin  artık kendilerini güvende hissetmeyeceklerini söylüyor. TFF Başkanı betvevo giriş Mehmet Büyükekşi daha sonra bunun sadece bir kez yapıldığını açıkladı. Ancak Büyükekşi, Sivas'takine benzer bir pozisyon olursa ve herkes hemfikir olursa rekorların tekrar çıkabileceğine de işaret etti. Sarper Barış Saka Başaksporttin Duran, ancien FIFA lisanslı yardımcı hakem, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) VAR kayıtlarını sızdırarak hakemlere ve MHK'ya zarar verdiğini belirterek, "Yaptıklarının çok yanlış olduğunun farkındalar. "Eşsiz bir şey" deyin ve kimse ikna olmayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.