Beş defans oyuncumuzun hepsi de kulüplerinde üçlü deneyime sahip

Beş defans oyuncumuzun hepsi de kulüplerinde üçlü deneyime sahip

Fenerbahçe, Ozan Hoffenheim, Zeki Roma ve Cenk Valencia için üç maç oynadılar. Charal, sezonun tek maçında da üçlü savunmadaydı.

 

Fenerbahçe, Ozan Hoffenheim, Zeki Roma ve Cenk Valencia için üç maç oynadılar. Charal, sezonun tek maçında da üçlü savunmadaydı. Yani Portekiz maçından farklı olarak bu kez yerinde bir test oldu.İlk saat çok hareketliydik,  Hakan-Ozan ile setlerde bağlantı kurduk ve Cenk ve Cengiz ile hızlı çıkışlarda farklıydık. Hepimiz güzel goller attık. Yine de, Stefan Kunz döneminin tipik bir örneği olarak, milli takım zaman içinde parçalandı, cepheler parçalandı ve oyuncular bağımsızlık ve bağlantısızlık imajını üstlenmeye başladı. Steve Clark her değişiklikle takımı dönüştürdü ve neredeyse her değişiklikle geriye gittik. Ve büyük umutlarla izlediğimiz wantedbet maç damağımızda ekşi bir tatla bitti. Deneyimli teknik direktör, Antalya kampına en az 5 altyapı oyuncusu getirmek istediğini belirterek, "Elimizde cevher var. Bunu iyi yönetmemiz ve göstermemiz lazım" dedi Teknik Bei Şenol Güneş Sixtas Müdürü, Fulia altyapısını ziyaret etti. Altyapıdan Football Inc. sorumludur. Direktör Fırat Fidan, altyapı teknik direktörü Mehmet Ekşi, altyapı koçları ve deneyimli bir öğretmen işi keşfetti. Ve yetmişlik teknik direktörlerden favori isimlerini tek tek sıralamalarını istedi ve özellikle U19'lar ve U17'ler olmak üzere tüm oyuncuları listesine ekledi.

Siyah beyazlı teknik direktör, İstanbul ve Antalya'da yapılacak kamplara en az 5 altyapı oyuncusunu dahil etmeyi planladığını söyledi. O toplantıda konuşan Güneş, "İmkansıza göğüs gererek burada fırsatlar yarattınız. Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun  kurtuluşu altyapıdır. Harika bir mücevher. En doğru ve tonlu yoldan başlamalıyız" dedi. halletmek için. Yavaş yavaş takıma entegre ederek gençlerden faydalanmak zorundasınız" dedi. Hakim Ziyech 80'lerde wantedbet giriş veya 90'larda futbol oynasaydı, zamanının süper yıldızlarından biri olurdu. Yetenekli, becerikli, sağlıklı ve her zaman formda bir hücum oyuncusu. Hollanda doğumlu Ziyech, çeşitli aşamalarda Hollanda milli takımının küçükler formasını giydi, Fas milli takımını seçti ve  kariyeri boyunca bir antrenöre ilham veren birkaç oyuncudan biri. Hakim Ziyech, futbol kariyeri boyunca bir santrafordan hem 10 numara hem de sağ forvet olarak oynayabilen bir forvete dönüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.