Arkadaşları Barış Akarsu'yu anlattı

Arkadaşları Barış Akarsu'yu anlattı

ŞARKICI ve oyuncusu Barış Akarsu’nun ölümü, memleketi Bartın’ın Amasra İlçesi’ni yasa boğdu.

Arkadaşları, yarın toprağa verilcek Barış'ın, maddi durumları kötü olan anne babasının kendisiyle pek ilgilenmemesi nedeniyle soğan ekmek yiyerek Amasra kumsallarında büyüdüğünü söyledi. Gitar çalarak, balık tutarak geçimini kendi sağlayan, tekvando, yelken, kick boks gibi sporlarla uğraşan Barış'ı 14 yaşına kadar büyüten anneannesi 70 yaşındaki Nazire Kökdemir, “Çekiç, keserle çok uğraşırdı. Hatta bir ara ‘marangoz olmayı çok isterdim’ demişti. Çok erken öldü'' diyerek gözyaşı döktü.

Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren 29 yaşındaki Barış Akarsu’nun ölüm haberini alan Amasralılar, büyüdüğü kumsalda toplanarak ateş yaktı. ‘Amasra kumsalının hırçın dalgası Barış’ yazılı posterini açan arkadaşları, gece mum yakarak, gitar çalarak sabaha kadar Barış’ın şarkılarını söyledi.

Barış için kent merkezine asılan ve ‘Dualarımız Barış için’ yazılı dev posteri Amasralılar'ı hüzünlendirdi. Barış’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve Amasralılar büyük üzüntü yaşadı. Barış’ın Amasra’ya gelişinde uğradığı lokanta ve balıkçı restaronlarının personeli ile arkadaşları Barış’ın ölümüne bir türlü inanamadıklarını söyledi.

Posterleriyle bezeli Amasra’da kafe, restaron, kahve, cadde ve sokaklar dahil her tarafta Barış’ın ölümü konuşulurken, halk, özel bir televizyon kanalında düzenlenen yarışma programında birinci olmak için oy attıkları Barış’ın cenazesini bekliyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.