Antalya Satilik Yavru Rottweiler

Antalya Satilik Yavru Rottweiler

Antalya Satilik Yavru Rottweiler


Güçlü durusu, estetik vücutlariyla birçok kisinin dikkatini çeken Rottweiler köpek türleri sahiplerine bagli korumayi seven köpeklerdir. Sarkik yanaklari onlari biraz vahsi gösterse de egitildikleri zaman dost canlisi bir hayvan olurlar.
Antalya Satilik Yavru Rottweiler Köpeklerde Beslenme

Antalya satilik yavru Rottweiler köpek almak isteyenler bilmelidir ki köpeklerde beslenme çok önemli bir yer tutar. Iyi bir yem, markasi ne olursa olsun, ana bileseni et olan ve yüzde en az %25 protein olan bir yemdir. Ayrica köpeginize lif saglayan saglikli sebzelere de sahip olmalisiniz. 
Köpeginizin obeziteden korunmasi için çok yagli olmayan bir yem seçmelisiniz, çünkü fazla kilolar saglam gövdesiyle birlikte saglikli eklemlerin korunmasina yardimci olmaz. Büyük irklar için belirli bir yem seçmeye çalisarak, mamayi yasina ve boyutuna göre de seçmelisiniz.
Taninmis Royal Canin ve Eukanuba markalari bir Rottweiler irki için özellikle savunmalarini güçlendirmek, gida sindirimini tesvik edilmesi ve eklem ve kalp bakimi saglamalari, köpeklerin ihtiyaçlarini karsilar. Ancak, uygun bir yem oldugundan emin olmak için evcil hayvaniniza rottweiler için özel bir yem önermeniz gerekmez. Yem çesitleri Taste of the Wild, Acana ve Orijen, Rottweiler'inizin sagligini en iyi sekilde gözetecek en yüksek kalitede dogal yemler sunar.
Antalya satilik yavru Rottweiler de köpeginizin ihtiyaç duydugu tüm besinleri dengeli bir sekilde almasina yardimci olmak için özenle hazirlanmis bir dizi kendi marka yem kullanilabilir. Criadores, yavru köpekler, yetiskin köpekler ve yasli köpekler ve orta veya büyük irklar için yemler sunar. Tüm Criadores çesitleri, meyve ve sebze gibi çok saglikli malzemelerle birlikte yeterli oranda et ile yapilir. Ayrica bagisiklik sistemini güçlendirmek ve köpeginizi hastaliklardan korumak için ekstra vitaminlerle zenginlestirilmistir.
Her zaman her üreticinin önerdigi miktarda yiyecek vermeyi unutmayin ve her zaman ayni saatte olmasini saglayarak günde iki porsiyona bölün. Her beslenmede daha az miktarda yiyecek vererek ve hemen sonrasinda egzersiz yapmaktan kaçinarak tehlikeli mide torsiyonunu önlemis olursunuz. Yapilacak en iyi sey yemekten sonra en az birkaç saat dinlendirmektir.
Antalya Satilik Yavru Rottweiler Hayatiniza Neler Katar?
Antalya satilik yavru Rottweiler köpekler etkili bir güvenlik sistemi olabilir, çünkü havlamalariyla sizi yabancilarin satılık rottweiler varligina karsi uyarmanin yani sira, köpekler sahiplerini de korur. Köpekler süphesiz güvenlik duygunuzu arttirir.
* Sizi Daha Mutlu Eder
Antalya satilik yavru Rottweiler köpekler mükemmel bir arkadastir çünkü onlar iyi günde ve kötü günde bizim için oradadirlar. Aslinda ölüm riskini artirabilen yalnizlik hissinden, köpekler sizi yalniz birakmayacagi için kurtulabilirsiniz.
Arastirmacilar, köpek bakicilarinin daha az depresyondan mustarip olma egiliminde oldugunu, bu hayvanlara bakmanin degerli arkadasliklar sagladigini ve insanlarin daha olumlu olmasina yardimci oldugunu göstermistir. Bilim insanlari bir köpekle yasamanin insanlari daha mutlu ettigini söylüyor.
 
* Alerjilere Karsi Dirençli Olmanizi Saglar
Antalya satilik yavru Rottweiler köpekler, bu evcil hayvanlara hassasiyeti olan kisiler için çok kötü bir sorun olsa da köpeklerle satılık yavru rottweiler ayni evde büyümek çocuklarin hayatlari boyunca daha az alerji gelistirmelerine yardimci olur.
Ancak köpeklerden farkli olarak ilginç bir sekilde, kedilerin tam tersi bir yan etkisi vardir: alerji olusturma durumunu yükseltirler.
* Sizi Eglendirirler
Köpekler çok eglenceli olabilir ve harika zaman geçirmenizi saglayabilir. Aslinda, çocuklar zaten erken yasta bu evcil hayvanlardan hoslanirlar.
Yaslandikça kumsalda yürüyüse, kosuya ya da sadece biraz topla oynamak için birlikte gideceginiz bir partnerimizin olmasi kisiyi hem eglendirir hem de onunla güzel anlar geçirmenizi saglar.
* Sizi Sorumluluk Sahibi Yapar
Köpek sahibi olmak büyük bir sorumluluktur. Bu nedenle, refakatçi bir hayvan olarak bir köpege sahip olmak, hayattan büyük dersler almanizi saglayabilir. Onlari beslemeniz, kendilerini rahatlatmak için disari çikarmaniz, egitim almalarini saglamaniz gerekir.
Bir köpege sahip olmak disiplin, motivasyon ve ayrica uygun parasal bir sorumlulukta gerektirir. Ne yazik ki, bir anlik istekle satin alan ve daha sonra bir köpege bakilmasi gerektigini anlayan insanlar var. Bu yüzden son bir mesaj göndermek önemlidir, köpekleri bizi sevdikleri gibi sevelim.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.