Ama bu maç şampiyonluk için yeterli değil

Ama bu maç şampiyonluk için yeterli değil

Kasımpaşa sağlam bir takım. Geçici transferlerde 2-3 takviye ile daha çok takıma zarar veriyorlar.

 Kasımpaşa sağlam bir takım. Geçici transferlerde 2-3 takviye ile daha çok takıma zarar veriyorlar. Hakem Zobai Kuchuk zaman zaman yanlış kararlar verse de temkinli bir şekilde düdük çaldı ve oyunun temposunu artırdı. Futbol yazarı Asena Özkan'ın maç yazısı Yanlış anlamayın, bu sefer açık  yazayım!  Ahmet Nur Çebi'yle, Şenol Güneş'le bir sorunum yok.

Sorum Beşiktaş'taki "Karadeniz İnşaatı" ile ilgili! Bir yanda Karadenizli kimliğiyle gurur duyan Başkan Ahmed Nur Çebi, diğer yanda Karadeniz efsanesi Şenol Güneş... Beşiktaş, Kasımpaşa'yı  son dakikalarda  2-1 yenerek 'Beladan kurtul' ölü ter”. BEN?

Ahmet Nur Çebi neden takım lideri olarak Valerien İsmail'i getirmesi için gönderdi? Sanırım istenilen etkiyi yaratmadığı için, istediğiniz futbolu taksimbet göstermediği için! Tüm seçenekleri boş olan Şenol Güneş neden Beşiktaş'a dönüyor? (hatta Şenol Güneş'in ilk hafta döneceğini yazdığım için yakın arkadaşım tarafından çok sert eleştirildim)

Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'i takıma geri getirdi ama ne oldu? Olanlar açıktı; Beşiktaş, Kasımpaşa maçında görüldüğü gibi eskisinden daha kötüydü! Öyleyse neden Valerian Ismail'i gönderelim? Beşiktaş dinamik, çok dilli ve hatta çok dilli bir teknik adama ihtiyaç duyduğunda neden kendini yenileyen ve çağdaş futbol kültürünü benimseyen Şenol Güneş'i seçti? Karadenizlilerle (yani benim ailemle), Şenol Güneş'le, Ahmet Nur Çebi'yle bir sorunum yok. Ancak Beşiktaş'ın "Karadeniz yapısı" ile başardığı da budur. Şenol Güneş, Cenk Tosun'un karşısına çıkmak için haftalarca inatla takım yapısını bozdu.

İngilizler futbolu tabii ki Şenol Güneş kadar iyi bilmiyor Cenk Tosun tek golü atmak dışında sahada neler yaptı? Şenol Güneş'i tekrar uyarmakta taksimbet giriş fayda var; Güneş, "kendi kahramanını" yaratmaya çalışınca Beşiktaş'ı takım oyununun dışına çıkardı!

Wout Weghorst'un maçı 2-0'a getirmesinin ardından yaşananlar Beşiktaş taraftarını haklı olarak "çileden çıkardı". Kasımpaşa'nın attığı golle farkı bire indirdikten hemen sonra, Fransa'nın kırsal kesiminde yaşayan eski dostu Mustafa Bostancıoğlu, "Yazıklar olsun" diye yazdı. Adam haklı, yabancı ellerde tek tesellisi Beşiktaş ama nerede o eski Beşiktaş, onu da alacaksınız!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.