Ali Aslan, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Ali Aslan, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Yerel Yönetimlerden sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Ali Aslan kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

ALİ ASLAN KİMDİR?

1979 yılında Manisa da dünyaya gelen Ali Aslan, orta öğrenimini Manisa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra, üniversitede işletme eğitimine müteakip, halen kalite ve yönetim alanında yüksek lisansına devam etmektedir.

İş hayatına atıldıktan sonra, birçok şirket de üst düzey yöneticilik yapmıştır. Halen turizm ve sağlık yatırımları yapan aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Tüm Hastane Sağlık Kuruluşları ve Yöneticileri Derneği’nde 2 dönem Genel Başkanlık yapmıştır.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş, halen yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Aslan, 2009-2014 yıllarında İstanbul’da Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunmuş, 6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresi’nde İl Yedek Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş, 23 Eylül 2019’da Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.