'Alçalarak Yüksel' oyunu tiyatro severleri bekliyor

'Alçalarak Yüksel' oyunu tiyatro severleri bekliyor

Kasım 2010'dan günümüze kadar bir çok başarılı tiyatro oyununa imza atmış Barbaros Uzunöner Tiyatrosu yani BuTiyatro, 'ALÇALARAK YÜKSEL' oyunu ile izleyici karşısına çıkıyor.

İlerlemek isteyen bir adamın mizah dolu yolculuğunu konu alan ‘Alçalarak Yüksel’ adlı tiyatro Oyunu iki perdelik müzikli komedi olarak sizler için sahnelenmeye hazırlanıyor. Bozuk dünya düzenine mizahi bir gönderme içeren 'ALÇALARAK YÜKSEL', iyilik yapıp kötülük bulanların, doğru söyleyip yalancılara kaybedenlerin, cesur olup korkaklardan emir alanların dünyasında ilerlemenin yollarını anlatan iki perdelik komedi.

Yönetmenliğini Derya Kılıç’ın yaptığı oyunda, hem başrol oyuncusu hem de senaryo yazarı olan Barbaros Uzunöner’in yanı sıra; Arzu Yanardağ, Pınar Öner, Gül Korkmaz, Sedat Öztürk, Müge Gırgıç, Volkan Özler oyuncu olarak sahne alıyor.

Yüksel çocuk yaşta çevresindekileri gözlemler ve üçkağıtçı olanların dürüstlere oranla daha başarılı olduklarını fark eder. Babası rüşvet almadığı için işten atılınca alçak olmaya karar veren Yüksel, alçalarak yükselmenin yollarını arar. Bu uğurda son derece başlarılı olur.

Oyun, Yüksel’in bu yalan dolu yolculuğunu perdeye taşımaktadır. Hem Yüksel’in penceresinden ve onun vereceği taktiklerle oyuna özel müzikler eşliğinde sahnelenen Alçalarak Yüksel hayatın her alanından yaptığı örneklendirmeleri, bilgilendirmeleri ve dozu yüksek mizahı ile seyircilerini bekliyor.

Mizah yine gücünü kullanıyor ve hınzır bir gülümsemeyle diyor ki, Alçalarak Yüksel.

'ALÇALARAK YÜKSEL' tiyatro oyunu Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenli olarak sahnelenmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.