Ak Parti Sarıyer görevden alındı sıra Şişli'de

Ak Parti Sarıyer görevden alındı sıra Şişli'de

Ak Parti Sarıyer ve Şişli İlçe başkan ve yönetimi görevden alındı.

Ak Parti'nin Sarıyer ve Şişli ilçe teşkilatlarında yaşanan yönetimsel sıkıntılar gerek yönetim ve delegeler içerisinde gerekse de kamuoyunda sürekli yerel basında yer almaktaydı.

Ayazağa Mahallesi'nin Sarıyer'e bağlanması vesilesi ile de il yönetimi köklü bir değişiklik yapma kararı aldı.

Sarıyer İlçe başkan ve yönetiminin istifaları istendi. Edinilen bilgiye göre Sarıyer İlçe Başkan'ı Hüseyin Özdemir kesinlikle ilçe başkanı olarak görevlendirilmeyecek. Yeni bir başkan ve yeni bir yönetim ile yola devam edilecek.

Şişli'de Sarıyer'den daha fazla sıkıntının yaşandığı bir ilçe olması sebebiyle, Şişli'nin de değişikliğinin yaşanan güncel olaylardan sonra zaruri olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor. Ama kesin olan bir şey var ki Ak Parti Şişli İlçe Başkan'ı Nevzat Şatıroğlu ve yönetiminin istifaları istendi ve alındığı.

İlçe başkanı Nevzat Şatıroğlu ise tekrar yönetimin kendisinin oluşturması için yoğun bir kulis yaptığı konuşuluyor.
 
Uzun yıllardır Şişli ve İstanbul siyasetini yakın takip eden bir gazeteci olarak Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'in görüşlerine başvurduk.

Mehmet Tekin; "Önümüzdeki yerel seçimler siyasetin yeniden şekillendiği bir dönem olacak. Bu; Ak Parti, CHP ve MHP için aynı derecede önem arz etmektedir. Hamleyi kim iyi yaparsa o kazanacak. Temelde halkın seçimi söz konusu. Halkta mevcut yönetimi ve olacak belediye başkan adayı ve geçmişte yapılan ilçe bazındaki hizmetleri değerlendirecek.

Şimdi Sarıyer İlçe Başkan'ı Hüseyin Özdemir görevden alınmış ise Şişli kesinlikle görevden alınmalı. Bu ilçe başakanı da kesinlikle görev almamalı. Çünkü Şatıroğlu'nun günahı, yaptığı iş ve şayibeleri itibari ile görevden alınan Özdemir'den kesinlikle daha ağır basıyor. Eğer aksi olursa o zaman yarın halk sorar kim ne yaptı, siz kime ne yaptınız diye.

Bu verilecek karar ile ortaya bir sonuç çıkacak; Ak Parti İl Yönetimi Şişli'yi almak istiyor mu? yoksa istemiyor mu?

Şişli'nin kaderi bu verilecek karar ile netleşecek diyebilirim." dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.