Abu Bakar'ın transfer edileceğini söyledi

Abu Bakar'ın transfer edileceğini söyledi

"Diyelim ki maç izlemedik, Gaziantep zor maçtı, Adana Demir  zor maçtı. O da zor maçtı ve Beşiktaş 7'yi buldu.

"Diyelim ki maç izlemedik, Gaziantep zor maçtı, Adana Demir  zor maçtı. O da zor maçtı ve Beşiktaş 7'yi buldu. İyi puanların ortak özelliği bunlar. Üç maç takım. taraftarın beklediği maçlardan çok uzak.Demir Spor'un o günkü gücü kendisinin çok altında. Gaziantep'te oyun neredeyse yarılandı. Büyük kulüplerimizde puan farkı yoksa bazen oyuncuların vücudundan biraz koptuğunu anlayabiliriz. Beşiktaş'ın formsuz olduğunu açıkça görebiliyorum. Betgross Oyunun sonunda çökmek yerine, maç sırasında ara sıra dağılabilirler. ”

“Teknik heyet hala kendi takımını güçlü zannediyor, Şenol Bey'in çıktığı takım ofansif tarafta. Şenol 4-2-3-1'i seven bir  hoca. Redmond forvet gerisinden çıktı, ardından Cenk ile yer değiştirdi. Bence Redmond bir kanat oyuncusu, forvet  değil. Bence Dele Alli ve Salih 10'luk oynayabilen iki isim. Şenol, Dele Alli'nin daha fazla oynamasını istemiyordu. Bir daha denemeyeceğiz gibi görünüyor. Gedson bu ligdeki en iyi koşuculardan biri. Bir savunma oyuncusunun asist yapmadan gol atması imkansızdır. Yani Salih orada oynayabiliyor. ”

“Hakemi seviyorum”

“Kasımpaşa'nın yediği ilk golde iki oyuncu da sahadaydı. Hakem başlamamalıdır. Kasımpaşa, 9 kişilik takıma rağmen gol buldu. Zorbay Küçük, 3-4 gün önce Galatasaray maçını yönetti. Bu oyunu gerçekten çok seviyorum.Ucuz bir ıslık değil, yere betgross giriş olabildiğince yaklaşmaya çalışın. Skora göre oyunda başarısız oldu. Böyle hakemler var çünkü. Zorbay Küçük, sakatlık öncesi formuna kavuşmak üzere"

"Atiba bitti, artık gitmeyecek. Selçuk İnan'dan 2 yaş büyüktür. Belki Golde'un hatasıydı ama şimdi adamın vücudunun berbat olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu görüyorsunuz" "Son dakikalarda hoca geldiğinde Sais, Umut'u bıçakladı. Bakın hocamız 5 yaşında olduğunu ve içinde oyuncular olduğunu söyledi. Hatta 2-1 izin veren hocanın görüntüsü takıma da yansıdı. ”

“Düşük enerji algılanır”

“Tayfur benim için önemli bir palyaço. Henüz hayatta bile  değil. Bence Wellington en dinamik oyuncu. Weghorst sezon başında da hareketliydi ama şimdi durum farklı. Zirvenin gerisinde kaldığı için, düşük enerji görünür. Beşiktaş şubat ayında yazışma maçları oynayacak. Bu zihniyete rağmen gol atmaya devam ediyorlar"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.