63 GÜN SONRA ŞEKİL ALDI

63 GÜN SONRA ŞEKİL ALDI

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Roman Sais, 63 gün sonra defans pozisyonuna döndü.

 

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Roman Sais, 63 gün sonra defans pozisyonuna döndü.2022  Dünya Kupası arifesinde Galatasaray ile deplasmanda oynayan Seth, Fas milli takımı ile Fransa takımı arasında oynanan  Dünya Kupası yarı final maçında sakatlandı ve maçı bitiremedi. Gaziantep FK ve Millspoor'un Adana deplasmanında tedavi gördüğü dönemde forma giyemeyen Faslı oyuncu, 83. dakikada Redmond'un yerine oyuna girdi ve 2 aylık aradan sonra forma giydi.

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Mert Günok, Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Gurnock, iyi bir oyun oynadığını belirterek, "Benim için iyi bir maçtı. Tüm kaleciler gibi ben de maçı temiz skorla bitirmek istedim. İkinci periyotta gol yedik. Düzeltmemiz gereken bir şey var. oyun. Bir süre oyun çok sessizleşti. Sakin olup topa sahip olmalıyız. En önemlisi 3 puan. Eksiklerimizi düzeltip şampiyonluk yolunda daha iyi bir oyun oynayacağız.

Tecrübeli kaleci golüne de değinerek, "Bu oyunu prizmabet önceden oynuyoruz. Antrenörlerimiz, kalecilerin özgür bir adam gibi topu tutmasını bekler. Ben de bu yönde çalışıyorum. elimden geleni yapıyorum "ifadesini kullandı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a 2-1 yenildiklerini söyledi.

İnan, maçın kendilerinin beklediği gibi başladığını belirterek, "Maç tam istediğimiz gibi başladı. düşünce. Beşiktaş'ın baskılı başlayacağını biliyoruz. Çok fazla insanı hızlı bir şekilde geçersek bir yer kazanacağımızı biliyorduk. Bunu yaparken Hadergjonaj'ı kaybettik. Sonra pozisyonları alıyoruz ama değerlendiremiyoruz. Başarısızlığı değerlendirdiğinizde sonuç üzüntüdür. Takım  iyi oynadı ama sonuç alamadı. İlk golden önce 2 oyuncusu eksik olan Selçuk İnan, “Biz de uzun yıllar futbol oynadık. Belki kural hatası değil ama bariz bir hakem hatası. ben varım Hakemler, iki sakat oyuncu oyun dışı bırakıldığında oyuna başlamamalıdır. Bu hakemlere gösterilir ve öğretilir. Bu çok ciddi bir hakem hatasıdır. Ancak bir de şu var ki biz hakemler o kadar çok baskı altındayız ki Dört Büyük'ten gelen baskılar her hafta ve her maç sonrasında prizmabet giriş hakemleri farklı şekillerde etkiliyor. açıkça görebiliyorum. Hakemler de hata yapar. Hakemler çok fazla baskı altında, bu yüzden daha fazla hata yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.