2018 için En İyi Erkek Ceket Trendleri

2018 için En İyi Erkek Ceket Trendleri

Tüm önemli moda haftalarında sonbahar ve kış koleksiyonlarını sundu ve bazı çizgilerde tekrar eden birkaç eğilimi fark ettik.

Tüm önemli moda haftalarında sonbahar ve kış koleksiyonlarını sundu ve bazı çizgilerde tekrar eden birkaç eğilimi fark ettik. Erkekler moda şovlarında bol miktarda giyim ve stil izlerken, pek sık görmediğimiz çarpıcı erkek ceket trendleri vardı. Kadife ve çift düğmeli ceket modellerinden turuncu veya yumuşak yosun yeşili renklerine kadar, erkek ceketleri için en iyi mevsimlerden biri olarak belirlendi. İşte yıl içinde görebileceğiniz en iyi erkek ceket moda trendleri.

2018 Erkek Ceket Modası

Soğuk aylar söz konusu olduğunda oldukça uzun süredir favori olduğu için ceket tamamen yeni bir konsept değildir. Bu trendlerde markalar, dış giyim çizgilerinde renk tonlarını yumuşatma eğilimi gösterirler ve daha fazla toprak tonları geçirirler. Sonbahar / Kış 2017erkek ceket koleksiyonlarında da turuncu mevsim için önemli renklerden biri olarak tanıtıldı. Canlı turuncu ve parlak turuncu öncülük ediyor, ancak uyumsuz renkleri önlemek ve ön plana çıkarmak için koyu kahve ve siyahla eşleştirmek daha iyi bir imaj yaratıyor.

Genel olarak erkek ceket modasında yün ve kadife erkek ceket modelleri göze çarpıyor. Ayrıca dirsekleri kapitone veya deri eklenmiş ceketler yine favori. Çift göğüslü kruvaze ceketler seksenlere dönüş trendlerine ilgi duyanlar için oldukça çekici stillerde sunuluyor.

Trendlerin gerisinde kalmak istemiyorsanız https://www.pierrecardin.com.tr/erkek-spor-ceket-modelleri/web adresini ziyaret etmenizi öneririz. Dünya erkek giyim modasını özgün stillerle birleştiren markanın eşsiz ürün kalitesi ve özel fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.