2012 SORUNSUZ OLSUN

2012 SORUNSUZ OLSUN

Ayşenur Alioğlu-Sarıyer Balıkçısı; "2012 yılı sorunsuz, güzel bir yıl olsun."

Kurtuluş esnafı olarak burada çok sorun yaşıyoruz. Mesela ben her sabah kapımın önünü temizler akşamdan da çöpümü atar temiz bırakırım. Ama çöp vergisini bize bildirmedikleri için cezalı ödemek zorunda kaldım. Ben su ve elektrik paralarına yansıyor zannediyordum ama öyle değilmiş. Aslında Kurtuluş çok güzel ve yaşanacak yer, çok seviyoruz ama her şey sıkıntı.

VERGİDEN ÇOK CEZA ÖDEDİK

İki senedir buradayız ama öyle bir şeyden haberimiz yoktu. Vergiden çok ceza ödedim. Bunu bize bildirmeleri gerekmiyor muydu? Her gün sabahları park yeri arıyoruz burada. Kamyon mal getiriyor mesela park edeceğimiz park yeri yok. Biz her ay park yeri parası veriyoruz ama yinede dükkânımızın önünde park yeri bulamıyoruz. Bir de bu taraf paralı ama karşı taraf parasız.

2012’DE TAZE VE KALİTELİ ÜRÜNLER

Sarıyer balıkçısı olarak balığın her zaman en iyisini, en tazesini özenle seçerek alıyoruz. Fiyatlarımız piyasa fiyatlarıdır ama balıklarımız çok farklıdır. Biz doğrudan tekneden, birinci elden aldığımız için tazeliğine güveniyoruz. 2012 yılında da aynı kalite ve tazelikte satışlarımıza devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.