Zirveye çıkmaya karar veriyor

Zirveye çıkmaya karar veriyor

Galatasaray'ın bu pas için ayırdığı tanık bütçesi ise 5 milyon euro. Kiralık forveti Haris Seferovic'i Ocak ayında Benfica'ya geri gönderecek olan Galatasaray yönetimi, Dembele ile ön cepheyi güçlendirecek ve takımın A takımına destek verecek.

Galatasaray'ın bu pas için ayırdığı tanık bütçesi ise 5 milyon euro. Kiralık forveti Haris Seferovic'i Ocak ayında Benfica'ya geri gönderecek olan Galatasaray yönetimi, Dembele ile ön cepheyi güçlendirecek ve takımın A takımına destek verecek. Mauro Icardi'nin görev süresinin sonunda takımdan ayrılmasına karşı da önlem alacak. Çünkü Arjantinli golcünün tavsiyesini Paris Saint-Germain'den alması pek mümkün görünmüyor.

Nelson'a Eylem

Timur'un Lyon patronu ile görüşeceği ikinci konu ise Cenk Özkacar'ın yansıması olacak. 22 yaşındaki defans oyuncusu şimdi A milli takımı için başladı ve şu pradabet anda Valencia'da kiralık. İspanyol kulübünün satın alma hakkı var ve bunu kullanmaya çalışacak.

Lyon'un uygun bir sertifika istemesi halinde sarı-kırmızılı ekip, Cenk ile de anlaşma sağlamaya çalışacak. Sonuç olarak, Sevilla'daki Dünya Kupası'nda Danimarka formasıyla parıldayan Nelson'ın satılması için önlem alınacak. Galatasaray, genç savunma oyuncusunun satışından benzer bir 20 milyon € kazanmayı umuyor.

Boey de satılabilir

Galatasaray'ın bir sonraki durağı İtalya olacak. Burada Muldur'un Sassuolo ile olan anlaşması başından beri sonsuzdu ve devam edecek. Özellikle Sacha Boey için Avrupa devlerinin Galatasaray'dan kalıcı olarak görüşme istemesi, pradabet giriş bölgeyi takviye edilmeye zorluyor. Bu, teknik komitenin işini kolaylaştıracak ve 3 yerel sakinin yükümlülüklerini üstlenecektir. Mert Müldür ile Kaan Ayhan için de görüşmeler gündemde. Sadece Galatasaray, 27 yaşındaki defans oyuncusunun bu sefer hareket etmesi konusunda ısrarcı olmayacak. Öncelik Mert Müldür firmasına verilecektir.

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, Arjantin için yedek kulübesinden çıktı. Tecrübeli futbolcu, maçın 45+2. dakikasında yedek hakem Mateu Lahoz'a yedek kulübesinden yaptığı sert müdahale nedeniyle sarı kart gördü.Arjantin'in Lionel Messi ile attığı golün ardından Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal, Walter Weghorst'u oyuna ekledi. Ülkesine 2-0 yenildiği karşılaşmada 78. dakikada Memphis Depay'in yerine geçen usta futbolcu, 82 gol ve 90+11 golle milli takıma umut veren isim oldu. Uzatmalarda her iki takım da gol bulamasa da Blackhawks'ın forvet oyuncusu Weghorst penaltı atışlarında fileleri havaya uçursa da bu Hollandalı takımın galibiyetine yetmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.