Zaferi tüm camiamıza adıyoruz

Zaferi tüm camiamıza adıyoruz

Trabzonspor, Toto Süper Lig'de çıktığı 13 maçın 6'sını kazanırken, 5'inde berabere kaldı.

 

Trabzonspor, Toto Süper Lig'de çıktığı 13 maçın 6'sını kazanırken, 5'inde berabere kaldı. 2 maçta mağlup olan Les Bleus de Bourgogne, son 5 haftada söz konusu beraberliği 4. elde etti. Neredeyse berabere kalan Karadeniz ekibi yoluna devam etti doğaçlama bir Dünya Kupası  hazırlık maçında bu ivme.

Trabzonspor, Antalya antrenman kampında  İngiliz rakipleri Hull City (1-1) ve Crystal Palace (2-2) ile berabere kaldı ve Kasımpaşa Ping ile saha dışında yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Kocaeli'de. Karadeniz ekibi bu dönemde hazırlık betwoon maçları dahil  10 maçta rakiplerini yenemedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Antalya kampında da oldukça fazla zaman geçirdi. Kötü haber Xingming'den geldi, sarı-kırmızılı ekip, yabancı oyuncular tarafından işgal edildiği için takımdaki yerlerinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Kriz yaratan tecrübeli futbolcu, Galatasaray yöneticisini şaşkına çevirdi.  Spor Toto Superliga'nın şampiyonluk adaylarından Galatasaray, Dünya Kupası tatilini Antalya'daki kampında transfer arayışlarına devam etmek için kullanıyor. Son olarak Başkan Dursun Özbek, ön eleme turunu Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalarak tamamlayan Sarı-Kırmızılı takıma yapılan transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gerekirse transferler yapılacak"

Özbek yaptığı açıklamada, "Antrenman kampı çok betwoon giriş güzel geçti. Güzel bir otelde kaldık ve çok iyi ağırlandık. Oyuncu morali çok iyi. Arazi ve tarlalar gayet iyi. Takım atmosferi de çok iyi. Transfer konusunda daha kat etmemiz gereken çok yol var. Çalışanlarımızın performans değerlendirmelerini yapmak. Buna göre yönetime bir rapor sunulacaktır. Gerekirse transferler elbette yapılacak.

Büyük kriz bitti

Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için kadroda olmayan isimlerle  yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Dış yardım transfer kotasında yer açmak isteyen sarı kırmızılı küçük bir kriz değil. Dış yardım kotası dolu olan Galatasaray, geçiş döneminde Patrick Van Aanholt ve Harris Seferovic ile yollarını ayırmayı umuyor

Görüşme yok Sonuç

Sabah kaynaklarına göre bu plan kapsamındaki ilk görüşme geçtiğimiz günlerde Hollandalı oyuncunun teknik direktörü ile gerçekleşti. Sadece sarı-kırmızılı kulüp olumlu sonuçlar elde edemedi. Yönetim, sözleşmesi bir buçuk yıl olan deneyimli bir sol bekin tüm borçlarını benim dönemimin sonuna kadar  ödemeyi göze aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.