Yüz güldüren kampanyalar

Yüz güldüren kampanyalar

Özel Sevimli Düşler Anaokulu 2013-2014 eğitim yılında peşin kayıt, yıllık ve toplu kayıtlarda yüzde 20’lere varan muhteşem indirimlerle ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 Özel Sevimli Düşler Anaokulu’nun verdiği kaliteli hizmet, kapsamlı eğitimi ve güvenirliliği de düşünüldüğünde bu fiyat kampanyası çocuklarını bir kreşe, anaokuluna vermek isteyen ailelerin birinci tercihi olmayı kesinlikle hak ediyor. 
ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
Sevimli Düşler Anaokulu kurucusu Herman Karakaşlı, yeni öğretim sezonu öncesi  de ailelerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya olduklarını, yeni sezonda çocuklarını Sevimli Düşler’e kaydetirmek isteyen ailelerin ellerini çabuk tutarak kontenjan dolmadan kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtti.
HAFTA SONU KURSLARI HARİKA
Sevimli Düşler Anaokulu’nun Ekim ayında başlayacak Anne-Çocuk kurslarının deneme amaçlı demo çalışmaları da başladı.
Sevimli Düşler Anaokulu kurucusu Herman Karakaşlı, ekim ayı başına kadar gerçekleştirilecek bu ücretsiz demo çalışmalarına okula kaydı olan veya olmayan tüm anne, çocukların katılabileceğini, derslere katılmak için sadece okulu arayarak randevu almaları gerektiğini söyledi. 
Yeni sezonda anne ve çocukları bekleyen harika haftasonu kursları ise şu şekilde: Anne-Çocuk Yoga, Anne-Çocuk Pilates, Anne-Çocuk El Sanatları ve Anne-Çocuk İngilizce.
Sevimli Düşler Anaokulu’nun yeni sezonda yapacağı bu süper organizasyonlar, özellikle çalışan annelere çocukları ile çok verimli ve eğlenceli zaman geçirmelerine olanak sağlıyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.