Yerli Justin Bieber Alper Erözer Nişantaşı’nda koruması ile görüntülendi

Yerli Justin Bieber Alper Erözer Nişantaşı’nda koruması ile görüntülendi

Yerli Justin Bieber olarak bilinen Alper Erözer, Nişantaşı’nda fanatik kitlesi yüzünden tuttuğu koruması ile görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde City's Nişantaşı'nda korumasıyla görüntülenene Alper Erözer, "Fanatik hayran kitlemden dolayı korumayla gezmek zorunda kalıyorum" sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

NE OLACAĞINI BİLEMEM

Alper Erözer'e sosyal medyadaki tepkiler soruldu, genç şarkıcının yanıtı şöyle oldu: "Geçen haftaki şoförümdü, geçici korumamdı. Kendi korumam bu abi. Kendimi korumak için koruma tuttum, ne olacağını bilemem sonuçta. Daha önce yaşadığım tatsız şeyler oldu, tedbir almak istedim. Herkesin kendi düşüncesi, saygı duyuyorum."

yerli-jusin-bieber-alper-erozer-nisantasi-nda-korumasi-ile-goruntulendi1.jpg

HAYALİMDEKİ ARABAYI ALDIM AMA KULLANAMIYORUM

Hayalimdeki arabayı aldım, kullanamıyorum Nişantaşı turunun ardından sarı renkli Mercedes'ine binen Alper Erözer, "Araba kimin?" sorusuna yanıt verdi:

"Konserlerden kazandığım parayla aldım. Ama yaşımdan dolayı ehliyetim yok, kullanamıyorum. Şoförüm var. 18 yaşına girdiğimde kullanacağım. Hayalimdeki arabayı aldım."

yerli-jusin-bieber-alper-erozer-nisantasi-nda-korumasi-ile-goruntulendi2.jpg

POPUN SOUND’UNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

Popun sound'unu değiştirmek istiyorumYeni bir albüm hazırlığında olduğunu açıklayan Alper Erözer iddialı konuştu:

" Türkiye'de pop müziğin sound'unu değiştirmek istiyorum. Artık gençler pop müziği sevmiyor. Çünkü hep aynı sound'lar. Ben herkesin sevebileceği sound'larla değişiklik yapmaya çalışıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.